Από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα ο θάνατος της 44χρονης…


Το υγραέριο προκάλεσε οικογενειακή τραγωδία

Στην εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα, που προήλθε από την καύση υγραερίου, οφείλεται ο θάνατος της 44χρονης στην Ανατολή Ιωαννίνων.


Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο Καθηγητής Ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης μετά την νεκροτομή που διενήργησε ενώ πραγματοποίησε και αυτοψία στο χώρο της τραγωδίας.

Ο πατέρας της, ηλικίας 77 ετών, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε χώρο πλησίον του διαμερίσματος υπάρχει κατασκευή όπου έχει τοποθετηθεί υγραέριο για την θέρμανση των διαμερισμάτων και πιθανολογείται ότι από κει προήλθε η διαρροή.

Μάλιστα το προηγούμενο Σάββατο, νεκρή στο ίδιο διαμέρισμα είχε βρεθεί η σύζυγος του 77χρονου, ο θάνατός της όμως αποδόθηκε τότε σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Το πιστοποιητικό θανάτου δόθηκε από ιδιώτη γιατρό χωρίς να γίνει νεκροψία- νεκροτομή και ιατροδικαστική εξέταση. 

Τώρα λοιπόν διερευνάται η πιθανότητα  να είχε σχέση με την διαρροή υγραερίου.

Πριν μία βδομάδα, το ηλικιωμένο ανδρόγυνο, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Και οι δύο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τους έγιναν όλες οι εξετάσεις χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τότε ότι η αιτία του κακού βρίσκονταν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.. Και οδήγησε σε τραγωδία.

 epiruspost.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ