Φιλιππιάδα: Ημερίδα για τη νέα Κ.Α.Π (2015-2020)


Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενημερωτική ημερίδα του Γραφείου Αγρ. Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού και του ΟΠΕΚΕ με θέμα: «Νέα Κ.Α.Π» και νέο καθεστώς επιδοτήσεων (2015-2020). Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 11 το πρωί. 



Έντονο είναι το ενδιαφέρον για την ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2015-2020)» καθώς και το νέο καθεστώς των επιδοτήσεων, την οποία θα διοργανώσει το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζηρού, την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί στο δημαρχιακό Μέγαρο Φιλιππιάδας.

Πρόκειται για την πρώτη ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνεται σε όλη την Ήπειρο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Ομιλητές θα είναι στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ με επικεφαλής την προϊσταμένη Ηπείρου & Δυτικής Μακεδονίας κα Χαριτίνη Παπαθανασίου.

Καλούνται όλοι οι αγρότες της περιοχής να παρακολουθήσουν την ημερίδα ώστε να είναι ενήμεροι για το τι προβλέπει η νέα ΚΑΠ αλλά και το νέο καθεστώς επιδοτήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2683 360600

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης