Γυναίκα έδειρε επιβάτη του ΚΤΕΛ που έβριζε τις Ελληνίδες


ΚΑΘ' ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Αθήνα προς την Πρέβεζα, με γυναίκα να επιτίθεται σε άλλο επιβάτη που «στόλισε» με διάφορα κοσμητικά επίθετα τις γυναίκες και δη τις Ελληνίδες. 



 Την ώρα του συμβάντος που έγινε κοντά στο Αγρίνιο, μέσα στο λεωφορείο βρισκόντουσαν εκτός του οδηγού περίπου 25 άτομα, όπως αναφέρει το τοπικό Pamepreveza.

Ενας 60χρονος μιλούσε στο τηλέφωνο και σταδιακά η συζήτηση που είχε κλιμακώθηκε επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να τον ακούνε όλοι οι άτυχοι παριστάμενοι.

Οταν ο άνδρας έκλεισε εξοργισμένος το τηλέφωνο, συνέχισε να μονολογεί φωνάζοντας με άκρως προσβλητικό τρόπο: «Γ.......οι Έλληνες ... καλά σας κάνουν οι Γερμανοί ... οι γυναίκες είναι π...ς φέρεται να φώναζε μεταξύ άλλων επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές τις ύβρεις.

Μία νεαρή επιβάτης αποφάσιζε να ζητήσει από τον άνδρα να σταματήσει με ευγενικό τρόπο, για να εισπράξει την απάντηση: «άι στο διάολο και εσύ μωρή… κότα…».

Αυτή ήταν και η στιγμή που προκάλεσε την έκρηξη άλλης γυναίκας που καθόταν κοντά στην πηγή των ύβρεων. Οπως γράφει χαρακτηριστικά το τοπικό site, σηκώθηκε από τη θέση της και χωρίς να πει τίποτε «του αστράφτει ένα κατακέφαλο, που του έφυγαν τα γυαλιά που φορούσε»! «Σε ακούμε τόση ώρα, έβρισες την κοπέλα, βρίζεις τις γυναίκες, είπες αυτά που είπες για τους Έλληνες, βρίζεις εθνικότητες ... ζήτα αμέσως συγνώμη εδώ μπροστά σε όλους αλλιώς θα φας και άλλες!», τον απείλησε ευθέως.

Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας ότι το όχημα κινδύνευε να γίνει αρένα, σταμάτησε και προσπάθησε να λειτουργήσει ο ίδιος πυροσβεστικά, αλλά η γυναίκα ήταν ανένδοτη: «Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο ... Θα φάει της χρονιάς του. Μέχρι να φτάσουμε στην Πρέβεζα, θα τον βαράω και θα καλέσω και την αστυνομία» φέρεται να απειλούσε σε έξαλλη κατάσταση.

Τελικά, οι προτροπές του οδηγού στη γυναίκα για επιστροφή στην... ευπρέπεια και τα χτυπήματα που δέχθηκε ο άνδρας φαίνεται ότι βόηθησαν να αποκλιμακωθεί η κατάσταση. Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε και συγγνώμη από τους παριστάμενους και την γυναίκα που προσέβαλε...

 ethnos.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ