Εκκενώνουν σπίτια στον κάμπο της Άρτας


Από νωρίς σήμερα το πρωί οι κάτοικοι ιδιαίτερα του κάμπου, άρχισαν να ανησυχούν από την άνοδο της στάθμης στο Υδροηλεκτρικό Φράγμα Πουρναρίου της ΔΕΗ (ΦΏΤΟ ΑΠΌ ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ)



Παράλληλα ύστερα από σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας δόθηκε εντολή για την εκκένωση σπιτιών σε διάφορα χωριά του κάμπου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ζητείται η εκκένωση των χωριών Ανθοτόπου, Αγίας Παρασκευής, Ακροποταμιάς, Παχυκαλάμου, Κομμένου, Κεραματών και άλλων χωριών.

Σήμερα, θα διοχετευθεί μεγαλύτερη παροχή νερού στον Άραχθο ποταμό από τη Διοίκηση του Υδροηλεκτρικού Φράγματος Πουρναρίου της ΔΕΗ διότι η στάθμη του λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων ανεβαίνει επικίνδυνα.

Συνιστούμε την προσοχή των πολιτών τόσο στην πεδινή περιοχή όσο και στην πόλη της Άρτας και ζητούμε τη συνεργασία τους με τις κατά τόπους αρχές.

 Παρακαλούνται επίσης οι κάτοικοι, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους σε περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων ή με τις απαγορευτικές πινακίδες, σε όσα σημεία έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε περίπτωση που κάποιος δημότης Αρταίων αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 2681362101, 2681362131 και 2681362204.

Αντιμετωπίζει πρόβλημα και η γέφυρα της Άρτας. Φώτο Nikitas Tatsis, Giannis Papahlias
plim-gef-11-a


 

 

 



 

Διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Άρτας - Καρδίτσας

 Από εχτές αργά την νύχτα από της ισχυρές βροχόπτωσης και καταιγίδες με αποτέλεσμα την αύξηση τον υδάτων, ο ποταμός Αχελώος να έχει ξεχειλίσει και να περνάει πάνω από την Γέφυρα Κοράκου και να έχει διακοπή η κυκλοφορία Άρτα - Καρδιτσα., μέσω αυτής της γέφυρας
  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης