ΑΡΤΑ: Περιοδείεs υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ


Κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ την Τετάρτη 14/1 επισκέφθηκε πρωτοβάθμίεs δομέs υγείαs του νομού (ΠΕΔΥ Άρταs/εργαστήρια του ΠΕΔΥ,ΨΥΧΑΡΓΩ Νοσοκομείου Άρταs,EKAB,ΚΕΦΥΑΠ Άρταs) όπου και συζήτησε με τουs εργαζομένουs τα προβλήματα που υπάρχουν... 



...στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείαs λόγω τηs κυβερνητικήs πολιτικήs που είναι αποτέλεσμα των επιταγών τηs Ευρωπαικήs ΄Ενωσηs για κατάργηση τηs δημόσιαs υγείαs και τηs πλήρηs ιδιωτικοποιησήs τηs και που έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυτη υποβάθμιση τηs πρωτοβάθμιαs περίθαλψηs των λαικών στρώματων.

Τόνισε την πάγια θέση του ΚΚΕ για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία για όλουs μέσα από ένα ευρύ και απόλυτα οργανωμένο δίκτυο πρωτοβάθμιαs,δευτεροβάθμιαs και τριτοβάθμιαs περίθαλψηs μιαs και για το ΚΚΕ η υγεία δεν είναι εμπόρευμα αλλά κοινωνικό αγαθό.

Το απόγευμα κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ επισκέφθηκε το χωριό Σελλάδεs όπου και άκουσε τα προβλήματα και τιs αγωνίεs των αγροτών λόγω των αντιαγροτικών πολιτικών τηs Ευρωπαικήs Ένωσηs που ασπάζονται όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

Τόνισαν ότι το ΚΚΕ από την επομένη των εκλογών-όπωs και μέχρι τώρα-θα είναι μαχητικά και αγωνιστικά στο πλευρό υπεράσπισηs των φτωχών και μικρομεσαίων αγροτών ενάντια στην πολιτική τηs Ευρωπαικήs Ένωσηs που υπερασπίζονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ