Οι Αθαμανιώτες στηρίζουν το δικό τους παιδί, τον Αλέξη Τσίπρα


Της Όλγας Τριάντου

Στη γεμάτη από Τζουμερκιώτες φιλόξενη αίθουσα του Χαμάμ, τίμησαν την Πέμπτη (15/1/15) οι Αθαμανιώτες της Αθήνας τον συγχωριανό τους και εν δυνάμει Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. 



Την εκδήλωση άνοιξε ο Αθαμανιώτης και ιδιοκτήτης του Χαμάμ κ. Γιώργος Χατζηγιάννης λέγοντας ότι: «ή Ήπειρος έχει να αναδείξει Πρωθυπουργό από το 1844. Ο Συρρακιώτης Ιωάννης Κωλέττης ήταν ο πρώτος εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ακολούθησε και ο Σπυρίδων Λάμπρος στην πρωθυπουργία με καταγωγή από τους Καλαρύττες του οποίου, όμως, ανέθεσε τον σχηματισμό κυβέρνησης ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Α' το 1916.»

Ο κ. Χατζηγιάννης τόνισε με συγκίνηση την τύχη η οποία έλαχε στο χωριό του να είναι η πατρίδα του εν δυνάμει πρωθυπουργού. Τύχη η οποία γεννά και τεράστια ευθύνη, να σταθούν δηλαδή οι συγχωριανοί του στο ύψος τους των περιστάσεων και να γίνουν μια γροθιά, ενωμένη για τον δικό τους Αλέξη!

Από το 1834 η Ήπειρος έχει να αναδείξει Πρωθυπουργό και να τώρα το Αθαμάνιο Αρτας στο προσκήνιο της ιστορίας! Στη συνέχεια πήραν τον λόγο ο κ. Γιάννης Μπαλάφας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής, η κ. Ολγα Γεροβασίλη βουλευτής Άρτας κα υποψήφια πάλι και ο κ. Βασίλης Τσίρκας , υποψήφιος βουλευτής καταγόμενος από το Αθαμάνιο.

Η εντοπιότητα έχει ανάγκη την ηθική! Ανήθικος Τζουμερκιώτης είναι άχρηστος Τζουμερκιώτης. Βέβαια πολλούς τέτοιους έχουμε στηρίξει έως τώρα, καιρός λοιπόν να αναδιπλωθούμε και να τιμήσουμε τον άξιο συγχωριανό μας ο οποίος διεκδικεί το ύπατο αξίωμα της χώρας μας, τη Πρωθυπουργία!

Ο κ. Τσίπρας είναι άφθαρτος μέχρι στιγμής, δεν βαρύνεται με σκάνδαλα και μνημόνια και δεν εξαθλίωσε το λαό. Είναι επικεφαλής μιας κοσμοθεωρίας με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τις τράπεζες! Όλοι εμείς, Τζουμερκιώτες, Αρτινοί και Ηπειρώτες γενικότερα, οφείλουμε να στηρίξουμε «το δικό μας παιδί» και να τον στείλουμε με την ψήφο μας στην Πρωθυπουργία.

Διαφορετικά, θα είναι ντροπή μας, να γίνει Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και στην πατρίδα του να έρθει δεύτερος. Θα είμαστε κατώτεροι των Πατρινών, των Κρητικών και των Καλαματιανών και δίκαια θα λένε για μας ότι: «οι Ηπειρώτες τρώνε τα παιδιά τους»

Όλγα Τριάντου

Σχόλια

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΦΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΑΜΑΝΙΟ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΑΜΑΝΙΩΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΑΜΑΝΙΟ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΘΑΜΑΝΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΑΜΑΝΙΟ.ΟΙ ΣΥΡΥΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΜΕΤΡΙΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης