Έτοιμη η Περιφέρεια Ηπείρου για τις εκλογές


Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου για την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου, όπως σημείωσε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. 



Ο κ. Καχριμάνης κάλεσε τους ορισμένους δικαστικούς αντιπροσώπους και όσους εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία να καταθέσουν έγκαιρα και υπεύθυνα τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα καθυστερήσεων.

"Η Περιφέρεια Ηπείρου είναι έτοιμη για τις εκλογές και για όλες τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να επικρατήσουν στην περιοχή μας. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας συνεχίζουν να εργάζονται.

Επειδή από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις είχαμε κάποια προβλήματα με δικαστικούς αντιπροσώπους που καθυστέρησαν να καταθέσουν τα αποτελέσματα, δημιουργώντας πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα αποτελεσμάτων της Περιφέρειας, απευθύνω έκκληση ώστε όσοι θα υπάρχουν στην περιοχή της Ηπείρου, να δώσουν άμεσα τα αποτελέσματα και υπεύθυνα να φέρουν τους σάκους στις υπηρεσίες" σημείωσε ο κ. Καχριμάνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης