Γκόκας: Θα έχω ενεργή παρουσία στις πολιτικές εξελίξεις


Με γραπτή χθεσινοβραδινή δήλωσή του, ο π. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΄Αρτας Χρήστος Γκόκας, αφού ευχαριστεί τους Αρτινούς για την στήριξή τους, κάνει αναφορά στο αποτέλεσμα των εκλογών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.



 Επίσης, στη δήλωση αυτή επισημαίνει ότι θα έχει "ενεργή παρουσία στις πολιτικές εξελίξεις" και με νόημα υπογραμμίζει ότι "προσωπικά θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να παρεμβαίνω στα τοπικά ζητήματα και για όλα όσα η Άρτα και οι πολίτες της δικαιούνται".

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης:

Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ – Δημοκρατική Παράταξη δεν πέτυχε τους εκλογικούς του στόχους. Σεβόμαστε τις επιλογές του Ελληνικού Λαού και από την πλευρά μου εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της Κυβέρνησης , για το συμφέρον της χώρας, της κοινωνίας και του τόπου μας.

Ως ΠΑ.ΣΟ.Κ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που παραλάβαμε το 2009, με μεγάλο πολιτικό κόστος. Επιπλέον, ήρθαμε αντιμέτωποι με την υπονόμευση που προκάλεσε η διάσπαση της παράταξής μας ταυτόχρονα με την έναρξη των εκλογών .

Επίσης, ήταν έντονο το κλίμα της τεχνητής πόλωσης που δημιουργήθηκε, και όλα αυτά είχαν καθοριστικές επιπτώσεις στο εκλογικό αποτέλεσμα. Όμως, μετά τα πολύ δύσκολα χρόνια η κατάσταση είναι καλύτερη, και αποτελεί αφετηρία για το πέρασμα στη νέα εποχή και ευκαιρία αυτό να γίνει με ασφάλεια. Θέλουμε σε κάθε περίπτωση οι θυσίες και οι αγώνες του Ελληνικού Λαού να δικαιωθούν και να μην πάνε χαμένες.

Σχετικά με το αποτέλεσμα της Άρτας, παρά την τρίτη θέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ , δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την τρίτη έδρα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες, μέλη της παράταξής μας, και φίλους, για την στήριξή τους, και την ψήφο τους στο ΠΑ.ΣΟ.Κ – Δημοκρατική Παράταξη.

Ομοίως θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συνυποψήφιούς μου στο ψηφοδέλτιο της Άρτας.

Όλοι μαζί υποψήφιοι και ψηφοφόροι, δώσαμε έναν σκληρό αγώνα στις πιο αντίξοες συνθήκες, με πολλές μάλιστα τοπικές ιδιαιτερότητες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω, και ξεχωριστά, όσους προσωπικά με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους με πολλούς τρόπους έδειξαν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου.

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια και τον αγώνα, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της χώρας μας και της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να προχωρήσουν όλες οι δράσεις και τα έργα που είναι σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί, και που αφορούν τον τόπο μας και την προοπτική του για ανάπτυξη, με ευκαιρίες απασχόλησης για όλους, και ιδιαίτερα για τους νέους μας.

Προσωπικά θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να παρεμβαίνω στα τοπικά ζητήματα, για όλα όσα η Άρτα και οι πολίτες της δικαιούνται, για όλα όσα έχουμε ανάγκη για το καλό του τόπου μας.

Παράλληλα με την ενεργή παρουσία μου στις πολιτικές εξελίξεις μέσα από τις οποίες πιστεύω ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα κριθεί περισσότερο δίκαια για τη συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της Εθνικής κρίσης, αλλά κυρίως θα πρέπει να βρει τη δύναμη και τον τρόπο για την αναγέννηση της παράταξής μας, ώστε να μπορέσει να έχει κρίσιμο και χρήσιμο ρόλο στα πολιτικά πράγματα της Χώρας μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης