Σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμο το πρώτο «πράσινο» εμπορικό κέντρο της Ρωσίας


Το εμπορικό κέντρο θα κατασκευαστεί στη Μόσχα και θα είναι μόλις πέντε χιλιόμετρα από το Κρεμλίνο. 

Εως το τέλος του 2016 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του πρώτου εμπορικού κέντρου στη Ρωσία, το οποίο να πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και νόρμες ενός «οικολογικού» κτιρίου.



Το πρώτο «πράσινο» εμπορικό κέντρο της χώρας θα βρίσκεται στη Μόσχα και θα διαθέτει συνολική οικοδομήσιμη επιφάνεια 315.000 τ.μ., από την οποία τα 129.000 τ.μ. θα αφορούν τη διαθέσιμη προς εκμίσθωση επιφάνεια.

Η κατασκευή του κέντρου προβλέπεται να ξεκινήσει στη διάρκεια του φετινού πρώτου τριμήνου, με την ανάπτυξη του ακινήτου να γίνεται από την εταιρεία OAO Krasnaya Presnya. Το συνολικό ύψος της επένδυσης για το Green Mall, όπως θα ονομάζεται το κέντρο, αναμένεται να αγγίξει τα 383 εκατ. ευρώ.

Το εμπορικό κέντρο θα κατασκευαστεί σε έκταση 111 στρεμμάτων μεταξύ δύο σταθμών μετρό, πλησίον της πόλης της Μόσχας και μόλις πέντε χιλιόμετρα από το Κρεμλίνο.

Μάλιστα, το 2017 πρόκειται να λειτουργήσει και τρίτος σταθμός μετρό ακόμα πιο κοντά στο κέντρο, γεγονός που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο την πρόσβαση των καταναλωτών σε αυτό.

Στο Green Mall πρόκειται να φιλοξενούνται περίπου 200 καταστήματα, ενώ πολλοί μεγάλοι οίκοι μόδας σχεδιάζουν να εγκαινιάσουν την παρουσία τους στην αγορά της Ρωσίας μέσω καταστήματος στο εν λόγω κέντρο.

Οσον αφορά την ψυχαγωγία, θα λειτουργήσουν πολυκινηματογράφοι, εστιατόρια με ανοικτή οροφή, ακόμα και πισίνα.

 kathimerini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης