Ο Βενιζέλος απειλεί το Γιώργο


Για «πρίγκηπα» έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στα χρέη του κόμματος 

 «Κατά ριπάς» έβαλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο πλέον απειλεί ευθέως με τα οικονομικά και τεράστια χρέη του ΠΑΣΟΚ. 



Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρεώνει στον πρώην σύντροφό του «την αίσθηση της κληρονομιάς, της πριγκηπικότητος, της ιδιοκτησίας» ενώ του υπενθύμισε υπαινικτικά και τα «χρέη» που έχει αφήσει από την περίοδο που ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

«Η αίσθηση της κληρονομιάς, της πριγκηπικότητος, της ιδιοκτησίας έχει βλάψει κατάφωρα το ΠΑΣΟΚ και τώρα ελπίζω να μην το βλάψει περαιτέρω, γιατί πρέπει η παράταξη να ενωθεί στη χρήσιμη ψήφο που είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ που έχει τον ήλιο, το ΠΑΣΟΚ που φυλάει την κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου και που ούτε τεμαχίζεται ούτε κληρονομείται» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος στον realfm επαναφέροντας τα οικονομικά του κόμματος στο επίκεντρο του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ και στην κόντρα με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Το ξέσπασμα έγινε όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση του κ. Παπανδρέου στην Corriere della Sera ότι «το ΠΑΣΟΚ έγινε μέρος του συστήματος που θέλω να αλλάξω».

«Καταπληκτικό έτσι; Καταπληκτικό! Δηλαδή κάποιοι φταίνε που ήρθαμε στην κατάσταση αυτή, έτσι; Κάποιος έχει διατελέσει Πρωθυπουργός την εποχή που το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε τις δύσκολες αποφάσεις και διέρρηξε τους δεσμούς του με ένα πολύ μεγάλο τμήμα της βάσης του. Το ΠΑΣΟΚ ταλαιπωρείται, το ΠΑΣΟΚ σηκώνει τεράστια βάρη και έρχεται ο άνθρωπος που ήταν Πρόεδρος και Πρωθυπουργός και λέει «εγώ χαίρετε, κάνω ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, εσείς μείνετε με το ΠΑΣΟΚ, με τα χρέη, μείνετε με το βάρος της ευθύνης, εγώ είμαι κάτι καινούριο, είμαι προϊόν μίας νέας παρθενογένεσης» και αυτό υπονομεύει την παράταξή του, το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου».

Όπως ήταν φυσικό τα χρέη ήρθαν στο επίκεντρο και ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι πλέον έχει αναλάβει η δικαιοσύνη.

«Ο,τι έχει ζητήσει η δικαιοσύνη το έχει λάβει. Τα κόμματα ελέγχονται αυστηρότατα για τα οικονομικά τους από δέκα μεριές. Ο,τι έχει ζητήσει η αρμόδια αρχή το έχει λάβει. Η δικαιοσύνη ασχολείται με τα κόμματα, με πολλούς και διάφορους τρόπους» ανέφερε σχετικά.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι δεν έχει κάτι να κρύψει για τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΣΟΚ.

 newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ