Στην Αρτα σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Στην Άρτα θα βρεθεί σήμερα για αρκετές ώρες ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα όπου άλλοτε σε συγκεντρώσεις κι άλλοτε με συναντήσεις φορέων της κάθε περιοχής και δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.



Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, αφότου διανυκτέρευσε στα Γιάννενα θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Ηπειρο, επισκεπτόμενος την Αρτα, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί και το Αγρίνιο όπου θα μιλήσει στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις».

Η περιοδεία του συνεχίζεται σήμερα με αναχώρηση από τα Ιωάννινα και πρώτο σταθμό το Ανώγειο Πρέβεζας, στη συμβολή των δυο νομών όπου κατασκευάζεται το έργο της Ιόνιας Οδού και ο ομώνυμος ανισόπεδος κόμβος του αυτοκινητοδρόμου.

Άγνωστο παραμένει αν στο συγκεκριμένο σημείο ο κ. Σαμαράς θα προβεί σε δηλώσεις για την πορεία και την εξέλιξη του μεγάλου έργου, κάτι που ωστόσο χαρακτηρίζεται πολύ πιθανό.

Ακολούθως θα συνεχίσει την πορεία προς την Άρτα, με επόμενο σταθμό το Δημαρχείο της πόλης. εκεί συνάντηση θα έχει ο κ. Σαμαράς λίγο πριν της 11 με τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, και αμέσως μετά θα ξεναγηθεί σε κάποιο βυζαντινό μνημείο της Άρτας, με πιθανότερο όπως πληροφορούμαστε την Παρηγορήτισσα.

Για τη συνέχεια έχει προγραμματιστεί να κινηθεί πεζός στην πόλη και να σταματήσει για ένα καφέ σε κάποιο κατάστημα της. ωστόσο πληροφορίες θέλουν να έχουν όλα προαποφασιστεί, αφού στον ίδιο χώρο θα έχει συνάντηση και συζήτηση με νέους.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι μετά την ξενάγηση στο ιστορικό ναό της Παρηγορήτριας, ο πρωθυπουργός με το επιτελείο που θα τον συνοδεύει θα κινηθεί πεζός προς το κέντρο της πόλης με κατεύθυνση την πλατεία Κιλκίς.

Στο χώρο της καφετέριας του ξενοδοχείου «Κρόνος» θα προσφερθεί καφές και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση και διάλογο με νέους ανθρώπους, μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης του από την Άρτα με κατεύθυνση το γειτονικό νομό Αιτωλοακαρνανίας, όπου πρόκειται να αναπτύξει ομιλία το ίδιο βράδυ.

ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης