Βιογραφικό του Άγγελου Ξυλογιάννη


Ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Ξυλογιάννης γεννήθηκε το 1952 στην Καλαμιά 'Αρτας. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο πολυτεχνείο της Νάπολης στην Ιταλία.



Ασχολείται με τον Αγροτικό Τομέα 30 χρόνια. Ιδρυτικό μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εκμετάλλευσης Ακτινιδίων και μέλος της διοίκησης από την έναρξη του, με σημαντική συμβολή στην προώθηση της καλλιέργειας του ακτινιδίου στον κάμπο της Άρτας.

Ιδρυτικό μέλος πρωτοπόρας εταιρίας παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού, με έμφαση στην καινοτομία και την προώθηση νέων ποικιλιών, με εμβέλεια και αναγνωρισιμότητα, τόσο εντός Ελλάδας όσο και σε χώρες του εξωτερικού.

 Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων (Δημοτική Ενότητα Φιλοθέης) με το ψηφοδέλτιο της «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ».

Συμμετείχε στον Αντιδικτατορικό Αγώνα και έχει συνεχή συμμετοχή στα κοινωνικά κινήματα της Αριστεράς. Είναι παντρεμένος με την γιατρό Ελένη Ρόικα και πατέρας τριών τέκνων.

Μήνυμα του Άγγελου Ξυλογιάννη

Λαέ του νομού Άρτας, είμαστε μια από της πιο φτωχές περιοχές της Ε.Ε..Τι μας λείπει; Ο κάμπος ;Το νερό ;Τα βουνά ;Το ιδανικό κλίμα ;Το επιστημονικό προσωπικό ; Η πολιτική τους είναι αυτή που μας αναγκάζει να εγκαταλείπουμε τα χωράφια και τα χωριά μας.

Αυτό πρέπει να σταματήσει, φέρνουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Προτείνουμε : Αξιοποίηση της γης μας.

Αξιοποίηση των υδάτινων πόρων. Αξιοποίηση του ορεινού μας όγκου. Υπάρχουν μοντέλα. Υπάρχουν προτάσεις. Έχουμε την εμπειρία. Το κόστος είναι ελάχιστο. Οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν χιλιάδες. Θα το υλοποιήσουμε. Να είστε σίγουροι. Εμπιστευθείτε μας.


Σχόλια

  1. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΤΑ? ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΑΜΑΝΙΟ ΑΡΤΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης