Επανιδρύθηκε ο Σύλλογος «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών»


Έκοψε για πρώτη φορά την πίτα του στη Δημοτική Πινακοθήκη

Με εγκαρδιότητα ουσιαστικά επανιδρύθηκε ο Σύλλογος «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών». Με ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεκινά το 2015 και προς τη Διοίκηση της Δημοτικής Πινακοθήκης Άρτας «Γιάννης Μόραλης»...



..αλλά κυρίως προς όλους όσους πίστεψαν στο Σύλλογο «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» ο οποίος με τις εγγραφές και νέων μελών ουσιαστικά επανιδρύθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με κλίμα εγκαρδιότητας και διάθεση δημιουργικής προσφοράς.

Εμφάνιση DSC06822.JPG

Όλα έλαμψαν μέσα στην απλότητά τους στην εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μέσα στην Δημοτική Πινακοθήκη της Άρτας δίνοντας την δυνατότητα για λίγες στιγμές χαλάρωσης σε ανθρώπους που η έκφραση μέσω της Τέχνης δίνει νόημα στη ζωή τους.

 Εμφάνιση DSC06793.JPG


Ήρθε το απρόσμενο να οδηγήσει σε μία άλλη πραγματικότητα και να φέρει πιο κοντά τον Σύλλογο « Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» σε οράματα και στόχους τα οποία είχαν τεθεί από την ίδρυσή του και έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων και με την οριστικοποίηση ημερομηνίας για Έκθεση Ζωγραφικής μέσα στην Δημοτική Πινακοθήκη με έργα από μέλη του Συλλόγου καθώς και το να βρεθεί χώρος στέγασης ένα γεγονός το οποίο θα έδινε άλλη ώθηση και άλλη δυναμική στις μελλοντικές δραστηριότητές.

Εμφάνιση DSC06814.JPG

Ευχόμαστε σε όλους η Νέα Χρονιά το 2015 να είναι χρονιά δημιουργίας και προόδου και να προσφέρει υγεία χαμόγελο και αισιοδοξία.

Πιστεύουμε ότι είναι στο χέρι μας να αγωνιστούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τα βήματα μας ώστε με δουλειά και φρεσκάδα στις απόψεις να χαράξουμε την δική μας φωτεινή πορεία.

Ο Σύλλογος « Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» τα παλιότερα αλλά και τα νέα μέλη του προχωρούν με ασίγαστη διάθεση προσφοράς τονίζοντας «στην πορεία μας σας θέλουμε όλους δίπλα μας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Χριστίνα Μπίζα 

 Εμφάνιση DSC06820.JPG

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης