Οριστικοποιήθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Ήπειρο


Οι υποψήφιοι και στους τέσσερις νομούς

Οριστικοποιήθηκαν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και για τους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου, χωρίς πλέον να αναμένονται αλλαγές ή ανατροπές στις ώρες που απομένουν μέχρι την κατάθεσή τους στα Πρωτοδικεία.



Οι εν ενεργεία βουλευτές, στελέχη με πείρα, αλλά και νέα πρόσωπα που σηματοδοτούν το άνοιγμα στη νέα γενιά, απαρτίζουν τους συνδυασμούς και είναι έτοιμα πλέον να δώσουν τη μάχη του σταυρού. 

Στο Νομό Άρτας, υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο σημερινός βουλευτής Γιώργος Στύλιος.
Τις δυνάμεις του μετρά για μία ακόμη φορά ο πρώην βουλευτής του Νομού Κώστας Παπασιώζος.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, δοκιμάζεται ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ στο Νομό Αχαίας, Γιώργος Νταβρής.
Υποψήφιος είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Παπάζογλου και η δικηγόρος Εύη Καραμπίνα.

Στο Νομό Ιωαννίνων υποψήφιοι θα είναι οι δύο βουλευτές Κώστας Τασούλας και Σταύρος Καλογιάννης. Υποψήφιος επίσης θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας, ο οποίος μετά από μακρά θητεία στην αυτοδιοίκηση θα δώσει τη μάχη των βουλευτικών εκλογών.
Ο γιατρός Φίλιππος Σιάκας, ο οποίος ήταν υποψήφιος και το 2012, θα είναι παρών στην εκλογική αναμέτρηση, όπως και η περιφερειακή σύμβουλος Νατάσα Τύρου- Ούζα.
Ο Χάρης Λαζάνης, δικηγόρος και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού.
Το ψηφοδέλτιο συμπληρώθηκε με τη συμμετοχή της κ. Τασούλας Μπινιέρη, εφοριακού.

Στο Νομό Θεσπρωτίας, υποψήφιος εκ νέου ο Υφυπουργός Εργασίας Αντώνης Μπέζας, ο οποίος είχε δώσει τις ιδιαίτερα δύσκολες μάχες στο διάστημα που ήταν μονοεδρική.
Αυτή τη φορά το ψηφοδέλτιο πλαισιώνουν ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κάτσιος, ο πρώην νομάρχης Βασίλης Γιόγιακας και η κ. Ευτυχία Σκούρα.

Στο Νομό Πρέβεζας, μετά τα σοβαρά προβλήματα που ανέκυψαν, το ψηφοδέλτιο οριστικοποιήθηκε.
Υποψήφιος θα είναι ο Στέργιος Γιανννάκης, ο οποίος είχε διεκδικήσει ανεπιτυχώς την εκλογή του το 2012.
Παρών ο πρώην δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, ο οποίος μετά την θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση διεκδικεί ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Εντελώς νέο πρόσωπο, ο δικηγόρος Θωμάς Πεπόνης και η επικοινωνιολόγος Μαρία Κατσικοβόρδου, επίσης νέο πρόσωπο με έντονη δραστηριότητα.

Οι λίστες με τα ονόματα έχουν γνωστοποιηθεί ήδη στις Νομαρχιακές Επιτροπές, γίνεται η τελευταία επεξεργασία ώστε να ακολουθήσει η κατάθεση στα Πρωτοδικεία.

 epiruspost.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης