Μπάρκας: Μαχητική η κοινοβουλευτική του δραστηριότητα


Μαχητικό παρών έδωσε εντός και εκτός της Βουλής των Ελλήνων ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας στη διάρκεια της Βουλευτικής του θητείας.

Οι ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή αφορούσαν τους εργαζόμενους και τις κοινωνικές ομάδες τις οποίες η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου, παρέδωσε στο μεγάλο κεφάλαιο.




Η παρουσία του και η αντίθεση που εξέφρασε στην πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα συμπαράστασης του Κώστα Μπάρκα στους δοκιμαζόμενους κτηνοτρόφους.

Και σε πολλές άλλες περιπτώσεις ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού συμπαραστάθηκε στις διεκδικήσεις των εργαζομένων, αλλά και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ο νομός, όπως είναι το νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Η ανανέωση της θητείας του Κώστα Μπάρκα στη Βουλή, θα αποτελέσει τη συνέχιση των προσπαθειών που έχει καταβάλει μαζί με τους συμπολίτες του νομού, για καλυτέρευση της ζωής στη μεταμνημονιακή εποχή, στην οποία θα μπει ο τόπος μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Και όπως λέει ο ίδιος στις προεκλογικές συναντήσεις με τους πολίτες, η Ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα προχωράει, με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης