Υποψήφιος στην Άρτα ο Αλέξης Τσίπρας !!


Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα, κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 

Αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και για όλο τον αριστερό, προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο του νομού μας. 



Την σπουδαία και νικηφόρα μάχη για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και την διεκδίκηση της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, θα τη δώσουμε όλοι μαζί με δύναμη κι ενθουσιασμό για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο νομό μας.

Σημειώνουμε επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος εκτός από την Αρτα και στην Α' Αθήνας. Στην Α' Αθήνας κατεβαίνουν επίσης -μεταξύ άλλων- η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Νίκος Βούτσης, η Μαρία Μπόλαρη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο διευθυντής της «Αυγής» Νίκος Φίλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί σύντομα την Άρτα, όπου και θα γίνει και η αντίστοιχη προεκλογική συγκέντρωση.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας καλωσορίζοντας τον πρόεδρο στο ψηφοδέλτιο του νομού, εκφράζει την βαθιά της εκτίμηση στον σ. Χάρη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος με χαρά και τιμή αποσύρει την δική του υποψηφιότητα.

Επομένως το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Εθνικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουάριου 2015 στο νομό Άρτας αποτελείται από τους εξής:

1. Τσίπρας Αλέξης Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ 
2. Γεροβασίλη Όλγα Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Άρτας, γιατρός 
3. Γκούντας Κώστας Περιφερειακός Σύμβουλος «Ήπειρος Ανατροπή», γιατρός 
4. Ξυλογιάννης Άγγελος Δημοτικός Σύμβουλος «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή», αγρότης-επιχειρηματίας 
5. Τσίρκας Βασίλης Μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, δικηγόρος 

Δείτε παλιές φώτο του Αλέξη στο Τζουμερκιώτικο χωριό Αθαμάνιο Άρτας, το οποίο είναι ως γνωστόν το χωριό καταγωγής του πατέρα του.

 

 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης