Πανικός στη Γαλλία


Δύο νεκρoί από την υποθέση διπλής ομηρίας 

 Σκηνικό τρόμου τα τελευταία 24ωρα στην Γαλλία στον απόηχο του μακελειού στη σατιρική εφημεριδα Charlie Hebdo. Aυτή την ώρα έγινε γνωστό ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί από τη διπλή υπόθεση ομηρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ συνεδριάζουν εκτάκτως οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ. (φώτο)




Συγκεκριμένα από το πρωί στην περιοχή Dammartin-en-Goele, βορειο-ανατολικά του Παρισιού, 13 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Charles De Gaulle δύο άνδρες με χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν σε εκείνα των καταζητούμενων υπόπτων της επίθεσης κατά του Charlie Hebdo κρατούν όμηρο σε εγκαταστάσεις μια εταιρείας εκτυπώσεων. Eίχε προηγηθεί ανταλλαγή πυρών, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες.

Λίγο μετά τις 13:00 (τοπική ώρα) ένας ένοπλος πυροβόλησε και φέρεται να κρατά ομήρους  σε ένα εβραϊκό παντοπωλείο στο ανατολικό τμήμα του Παρισιού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο αυτή την ώρα για δύο τουλάχιστον νεκρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του France24 οι όμηροι είναι τουλάχιστον 5 (γυναίκες και παιδιά).
Φωτογραφίες από την επιχείρηση της αστυνομίας 



















 
capital.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης