Δεξίωση και βραβεύσεις από την ΠΕ Άρτας


Βραβεύθηκαν οι Άγγελος Γκέτσης, Θεοδώρα Βαρέλη και Βασίλης Γκανιάτσας

Την καθιερωμένη δεξίωση προς τιμή των Αρχών της Άρτας, παρέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς μετά την επίσημη δοξολογία ανήμερα την Πρωτοχρονιά, τηρώντας έτσι το έθιμο ετών.



Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας βράβευσε τον φωτογράφο και κινηματογραφιστή κ. Βασίλη Γκανιάτσα για τη συνολική του προσφορά στον πολιτισμό της Άρτας.

 

Επίσης ο κ. Ψαθάς βράβευσε τον Άγγελο Γκέτση που κατάφερε να διακριθεί με το Local Prize στον διαγωνισμό Google Science Fair 2014.



Τέλος ο κ. Ψαθάς βράβευσε τη μαθήτρια Θεοδώρα Βαρέλη η οποία σε Πανελλήνιο διαγωνισμό Έκθεσης της εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών με θέμα «η συμβολή της Φιλικής Εταιρείας στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Έθνους με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, ήλθε πρώτη σε ολόκληρη την Ήπειρο.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτης κ. Βασίλειος Ψαθάς προσέφερε κέρασμα προς τους φορείς και τον λαό στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτης, όπου και δέχθηκε τις ευχές του Σεβασμιότατου για τη νέα Χρονιά, λόγω και της ονομαστικής του εορτής.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης