Ευαγ. Καραμπίνα: Η ανευθυνότητα και ο λαϊκισμός δεν προσθέτουν τίποτα


Η 40χρονη Δικηγόρος Ευαγγελία Καραμπίνα, κόρη του τ. Βουλευτή Κων/νου Καραμπίνα, συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Άρτας.

Η Κα Καραμπίνα, σε προεκλογικό μήνυμά της, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι οι Έλληνες καλούνται να ψηφίσουν με κριτήρια την ευθύνης απέναντι στην πατρίδα στις αναμενόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.



Το πλήρες κείμενο του προεκλογικού μηνύματος της καθώς και το βιογραφικό της σημείωμα έχει ως ακολούθως:

"Συμπατριώτισσα και Συμπατριώτη

Η Ελλάδα μας βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες, σε ειρηνική περίοδο, στιγμές στη νεώτερη ιστορία της.

Ο Ελληνικός Λαός καλείται, μετά από την μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και μέσα στην οικονομική δίνη, σε πρόωρες εκλογές. Εκλογές, που προκλήθηκαν από την Αντιπολίτευση για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και μόνο.

Τώρα είναι η στιγμή να επιλέξουμε ανάμεσα:
- Στην εμπειρία, που βάλλεται από παντού ή το νέο που αυτοαναιρείται.
- Στην σταθερότητα ή την αμφισβήτηση των πάντων.
- Στην διασφάλιση της οικογενειακής και κοινωνικής ειρήνης ή την ανασφάλεια και την εθνική περιπέτεια.
- Στην παρουσία της Ελλάδας στα διεθνή fora, με σεβασμό στις θυσίες και τους αγώνες μας ή την διαρκώς αυξανόμενη αμφισβήτησή της.

Η ανευθυνότητα και ο λαϊκισμός δεν προσθέτουν τίποτα.
Καλούμεθα να ψηφίσουμε με κριτήρια την ευθύνη μας απέναντι στην Ελλάδα και την συνέπεια απέναντι στα όνειρά μας.

Ζητώ την ψήφο σας και δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας της Χώρας μας και των προσδοκιών του Ελληνικού Λαού για πρόοδο και ευημερία.
Ζητώ την ψήφο σας και δεσμεύομαι να αγωνιστώ για το Νομό μας και την επίλυση των πολλών και μεγάλων προβλημάτων του.
Ζητώ την ψήφο σας με τη βεβαιότητα ότι μπορώ να εκπληρώσω τις δεσμεύσεις μου.

Την 25η Ιανουαρίου όλοι μαζί θα φέρουμε ξανά τη Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση και την Ελλάδα μας στην πορεία προς ασφαλές λιμάνι.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Εμφάνιση evi_cover_2.jpg

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω - Αρχαιολόγος 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
Γεννήθηκε το 1975 με καταγωγή από το Κλειδί και διαμονή στις Κιρκιζάτες Άρτας. Έγγαμη με τον γνωστό ποινικολόγο Ευάγγελο Γαλετζά και μητέρα ενός αγοριού. Εγγονή του οπλαρχηγού της Εθνικής Αντίστασης, Ε.Ο.Ε.Α.- Ε.Δ.Ε.Σ. Ιωάννη Καραμπίνα. Κόρη του αγωνιστή της παράταξης, τ. Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κων/νου Καραμπίνα.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ 
Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Τμήμα Ιστορικό-Αρχαιολογικό). Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μιλάω άπταιστα Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 
Συγγραφέας του επιστημονικού εγχειριδίου “Πυξίδα Διατροφών” (Αθήνα, Φεβρουάριος 2011). Μέλος Ένωσης Ελλήνων Νομικών και Συνδέσμου Επιστημόνων Ηπειρωτών. Διδάσκουσα Αστικό Δίκαιο στη Σχολή Αξιοματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 
Εργάστηκε επί διετία ως αρχαιολόγος - υπεύθυνη ανασκαφής στην Άρτα υπό την εποπτεία της ΙΒ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο, όπου ασκώ μάχιμη δικηγορία, σε συνεργασία με επιφανή δικηγορικά γραφεία σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Συμμετείχε σε σημαντικές ποινικές δίκες που απασχόλησαν την ελληνική κοινή γνώμη.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 
Υποψήφια στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών 2008 και 2011. Εκλεγμένη αναπληρωματική Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Προέδρου ΔΣΑ Ι. Αδαμόπουλου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 
Μέλος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μέλος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικού Τμήματος Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μέλος Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ. Πολιτευτής Ν.Δ. Νομού Άρτης.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 
Έντονη δραστηριότητα στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Action Aid Hellas. Εθελόντρια - Πτυχιούχος Νοσηλευτικής Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Συμμετείχα στα Προγράμματα Εθελοντισμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004".




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης