Βρέθηκε δεύτερο κρησφύγετο του Ξηρού στο Λουτράκι


Δεύτερο κρησφύγετο του τρομοκράτη της οργάνωσης «17η Νοέμβρη», Χριστόδουλου Ξηρού, που συνελήφθη το Σάββατο στην Ανάβυσσο Αττικής, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Λουτράκι Κορινθίας. 




Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την πόλη του Λουτρακίου και στον περίβολό του βρέθηκαν διάφορα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σπίτι είχε ενοικίασε με την πλαστή ταυτότητα η μυστηριώδης νεαρή που αναζητείται για υπόθαλψη του τρομοκράτη, κατά το χρονικό διάστημα (ενός χρόνου) που είχε κηρυχθεί δραπέτης από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις οποίες δεν επέστρεψε μετά την άδεια που είχε λάβει την Πρωτοχρονιά του 2014.

Η νεαρή αυτή αναζητείται πλέον από τις Αρχές στην Αττική, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα οι έρευνες για τον εντοπισμό της εστιάστηκαν στην περιοχή του Φαλήρου.

Η ανακάλυψη του δεύτερου κρησφύγετου του Ξηρού έγινε μετά τη δημοσιοποίηση της πλαστής ταυτότητας με τη φωτογραφία και τα στοιχεία νεαρής, η οποία βρέθηκε στο σπίτι -γιάφκα της Αναβύσσου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία και έδωσε στοιχεία για την κοπέλα, με την οποία, όπως είπε, έκλεισε τη συμφωνία για την ενοικίαση του σπιτιού που χρησιμοποιούσε ο Ξηρός.

Το σπίτι και τα αυτοκίνητα έχουν μπει ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών, για να δουν εάν κρύβεται και εκεί οπλισμός,όπως στο σπίτι της Αναβύσσου, καθώς και στοιχεία για άλλα άτομα που το χρησιμοποιούσαν και ενδεχομένως βοηθούσαν τον Χ. Ξηρό.

Επίσης, ερευνάται από που εκλάπησαν τα αυτοκίνητα και εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστεία ή σε άλλες παράνομες πράξεις.

Όσον αφορά τώρα στις βαλιστικές εξετάσεις για τα ευρήματα της γιάφκας της Αναβύσσου, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα όπλα τύπου καλάσνικοφ, δεν φαίνεται έως τώρα να έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια τρομοκρατική ενέργεια.

 ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ