Συλλήψεις σε Άρτα και Κακαβιά για κατοχή χασίς


Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιούνται καθημερινά, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (15-01-2014) βραδινές ώρες, στην Κακαβιά Ιωαννίνων και στην Άρτα, δύο (2) άτομα. 




Πρόκειται για έναν 24χρονο υπήκοο Αλβανίας καθώς και για έναν 56χρονο ημεδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο σημείο εισόδου του Μεθοριακού Σταθμού Κακαβιάς, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς στον 24χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (4) γραμμαρίων.

 Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας στον 56χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους (28,5) γραμμαρίων.

 Την προανάκριση για τις ανωτέρω περιπτώσεις διενήργησαν το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς και το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ