Τρίκαλα: «Σήκωσαν» τέσσερις τόνους μέλι από αποθήκη


Λόγω των εορτών αλλά και της κακοκαιρίας, ο μελισσουργός δεν είχε πάει στην αποθήκη από τις 29 Δεκεμβρίου ως τις 3 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι επιτήδειοι... 



Χαμένοι πήγαν οι κόποι όλης της χρονιάς για έναν άτυχο μελισσοκόμο στην κοινότητα Δροσερό των Τρικάλων, που διαπίστωσε ότι ολόκληρη η παραγωγή του βάρους τεσσάρων τόνων είχε κάνει φτερά μέσα από την αποθήκη όπου τη φύλαγε ώσπου να βρει αγοραστές!

Λόγω των εορτών αλλά και της κακοκαιρίας, ο μελισσουργός δεν είχε πάει στην αποθήκη από τις 29 Δεκεμβρίου ως τις 3 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι επιτήδειοι που ρημάζουν τα γεωργικά προϊόντα σε όλη τη Θεσσαλία για να δράσουν ανενόχλητοι. Διέρρηξαν την αποθήκη και άρπαξαν ανενόχλητοι 150 μεγάλα δοχεία με ελατόμελο.

Μάλιστα, λόγω του όγκου των δοχείων, χρησιμοποίησαν φορτηγάκι για να το μεταφέρουν και έκαναν τουλάχιστον τρία δρομολόγια, όπως δείχνουν τα ίχνη από τις ρόδες! Η αξία της μεγάλης ποσότητας μελιού που εκλάπη, σύμφωνα με τον μελισσοκόμο, φτάνει τα 25.000 ευρώ! Το θύμα ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήραν αποτυπώματα και προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.

protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης