Άρτα:Σήμερα η προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ


Κεντρικός ομιλητής θα  είναι ο Παντελής Καψής

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας διοργανώνει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος. Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος για τον Ν. Άρτας. 



Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή το μέλος της ΚΠΕ και υποψήφιο βουλευτή Β’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη κ. Παντελή Καψή.


Το πλήρες σχετικό κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας έχει ως εξής: 

 "Στην τελική ευθεία για την κατά γενική ομολογία κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης και ο σαστισμένος και με πολλαπλά μηνύματα βομβαρδισμένος πολίτης πασχίζει για ψήγματα αλήθειας και αξιόπιστες εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις στο δυσεπίλυτο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Η επιστροφή στις λογικές του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και της ανέξοδης υποσχεσιολογίας χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ εξάπτει τα συντηρητικά ένστικτα του λαού μας για επαναφορά των φοβικών συνδρόμων και της ανασφάλειας για το μέλλον που τα προβάλλει και τα τροφοδοτεί η ΝΔ σε μια πολωτική προεκλογική περίοδο χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

 Το ΠΑΣΟΚ δεν δείλιασε στα πολύ δύσκολα για την χώρα και τον λαό μας, έμεινε στις επάλξεις αψηφώντας το τεράστιο πολιτικό κόστος γιατί το συμφέρον του έθνους αυτό επέβαλε.

Κρατώντας ψηλά την εθνική ευθύνη και όσο οι άλλοι έκαναν διαπιστώσεις και δημοσιογραφικούς σχολιασμούς, το ΠΑΣΟΚ με σύμμαχο το Έλληνα πολίτη που επίσης έβαλε πλάτη στα πολύ δύσκολα πήρε τις μεγάλες αποφάσεις και απέφυγε η χώρα τα χειρότερα.

Ουδείς μέχρι σήμερα αμφισβήτησε με επιχειρήματα και πειστικό τρόπο την ορθότητα των επιλογών μας και δεν είναι τυχαίο ότι η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς αναδιπλώθηκαν όταν συνειδητοποίησαν τον Εθνικό κίνδυνο και επίσης συγκυριακά και η ΔΗΜΑΡ και ο Φώτης Κουβέλης.

Σήμερα η χώρα με τις απαράμιλλες θυσίες του Ελληνικού λαού βρίσκεται στην άκρη του τούνελ με την οικονομία να επανέρχεται στην ομαλότητα και την χώρα στην κανονικότητα με καλύτερες προοπτικές για την μεταμνημόνιο εποχή. Αυτό που προέχει σήμερα είναι η συνέχιση της προσπάθειας, η δημοκρατική ομαλότητα, η κυβερνητική σταθερότητα και η αταλάντευτη Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί.

Ήμαστε οι μόνοι που κοιτάζουμε στα μάτια τον Έλληνα πολίτη και του λέμε την απόλυτη αλήθεια χωρίς περικοπές, χωρίς στρογγυλέματα και χωρίς εκπτώσεις. Καλούμε τους Αρτινούς πολίτες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή το μέλος της ΚΠΕ και υποψήφιο βουλευτή Β’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη κ. Παντελή Καψή.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν και οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος για τον Ν. Άρτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 8μμ στην αίθουσα ΔΙΏΝΗ στο Εκθεσιακό Κέντρο.

Ο Γραμματέας της ΝΕ Άλκις Παπαχρηστάκης"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ