Άκτιο: Από Ιούνιο αρχίζουν οι πτήσεις της Aegean


 Οι πτήσεις ξεκινούν στις 2 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 17 Οκτωβρίου

Στην επίσημη σελίδα της αεροπορικής εταιρείας Aegean έχουν αναρτηθεί τα δρομολόγια που ξεκινούν από το καλοκαίρι του 2015 και θα συνδέσουν το αεροδρόμιο του Ακτίου με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας. 



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και αρμόδιος για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου Στράτος Ιωάννου , ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή τους τουριστικούς φορείς και τους Δήμους της Περιφέρειας, τονίζοντας ότι η εισαγωγή των συγκεκριμένων αεροπορικών δρομολογίων μας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, και να διευρύνουμε τον τουρισμό μας με επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Οι πτήσεις ξεκινούν στις 2 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 17 Οκτωβρίου και το διάστημα της τουριστικής αιχμής δηλαδή από τις 6 Ιουνίου έως τις 10 Οκτωβρίου θα υπάρχουν 3 δρομολόγια την εβδομάδα και ειδικότερα την Κυριακή την Τρίτη και την Παρασκευή.

Η προσπάθεια για την επανασύνδεση του αεροδρομίου με την Αθήνα «επικαιροποιήθηκε» τον τελευταίο χρόνο με πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ.Σκιαδαρέση και την στήριξη των φορέων της Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής.

Τα δρομολόγια είχαν διακοπεί από το 2009, προκαλώντας επιπτώσεις στους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τουρισμό αλλά και στους επιχειρηματίες .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης