Στις 21:30 η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος


Η ιδιομορφία των εκλογών είναι ότι πολλά κόμματα είναι κοντά στο 3% 

Στις 19:00 της Κυριακής οι κάλπες θα κλείσουν. Δυόμιση ώρες αργότερα, στις 21.30, θα έχουμε την πρώτη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος σύμφωνα με την Singular Logic.
 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην Καθημερινή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Mιχάλης Καριώτογλου «η ιδιομορφία αυτών των εκλογών είναι ότι υπάρχουν πολλά μικρά κόμματα που ενδεχομένως θα βρίσκονται κοντά στο 3%».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Καριώτογλου σε 4.815 εκλογικά τμήματα, που αντιστοιχούν στο 25% του συνόλου των εκλογικών τμημάτων, θα έχουν δοθεί στους δικαστικούς αντιπροσώπους κινητά τηλέφωνα, με τα οποία, μετά το τέλος της καταμέτρησης θα μπορούν να στέλνουν κωδικοποιημένο μήνυμα στην εταιρεία με τα αποτελέσματα.

Επίσης για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές, οι περιφέρειες θα διαθέτουν τη δυνατότητα να καταχωρούν στο σύστημα μετάδοσης και τους σταυρούς, όμως η Singular Logic διευκρινίζει ότι εκτός από την Αθήνα και τον Πειραιά, τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας για τις υπόλοιπες περιοχές θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα. 
 
 newsbeast.gr/
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης