ΑΡΤΑ: Την Παρασκευή ανάβει το δέντρο


-Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Άρτας και το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου

Την  έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σηματοδοτεί και επίσημα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.



Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 με δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως ζωγραφική προσώπου Αη Βασίλης, ξωτικά,  κλόουν και δημιουργία καρτών με ευχές, οι οποίες θα τοποθετηθούν στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Μετά τη φωταγώγηση του δένδρου θα πραγματοποιηθεί μουσικό
πρόγραμμα από το Μουσικού Σχολείου Άρτας και το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα που θα συμβάλλει στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης στα καταστήματα αλλά κυρίως που θα συμβάλλει στην αλλαγή της ψυχολογίας των πολιτών, δίνοντας χρώμα, χαρά και ζωντάνια στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης  τόνισε πως «με την εκδήλωση αυτή και αυτές που έχουμε προγραμματίσει να γίνουν, θέτουμε στο επίκεντρο όχι μόνο τη χαρά αλλά και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους τους συνανθρώπους μας και ιδίως σε αυτούς που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, για τους οποίους επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε θαλπωρή και ζεστασιά, μέσα από μία  σειρά κοινωνικών δράσεων και εκδηλώσεων. Οι Άγιες αυτές ημέρες ας μας κάνουν όλους να σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας, αλλά και την πόλη μας.''.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης