Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Θεσπρωτικού


Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και παρουσία του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Χασίδης, αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού αλλά και των τοπικών Συμβουλίων και αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε ο στολισμός και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Δ.Ε. Θεσπρωτικού Πρέβεζας. 



 Τον εορταστικό τόνο για να ξεκινήσει η εκδήλωση, έδωσε η φιλαρμονική Θεσπρωτικού, ενώ ακολούθησε αφήγηση παραμυθιού που συνεπήρε τους μικρούς φίλους αλλά και τους μεγάλους.

Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε πλούσιος μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία ετοίμασαν και πρόσφεραν με περισσή φροντίδα, τα μέλη των συλλόγων.

 Στο μεταξύ στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι ετοιμασίες στην κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας, όπου θα διοργανωθεί το «1ο Μαγικό Χωριό».

Ήδη τοποθετήθηκαν τα πρώτα ξύλινα σπιτάκια τα οποία θα στολιστούν και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δράσεις είναι βέβαιο, ότι θα δώσουν ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο χρώμα στην πόλη.

Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη του «1ου Μαγικού Χωριού Φιλιππιάδας» θα δοθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ