Άρτα: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του "Σκουφά"


Το Σάββατο 20 του Δεκέμβρη 2014 και ώρα 7.30μ.μ. η Φιλαρμονική και η Χορωδία του Συλλόγου « ΣΚΟΥΦΑΣ », σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική της Πρέβεζας «ΟΡΦΕΑΣ » θα αποχαιρετήσουν μουσικά το 2014. 



Χριστουγεννιάτικοι τραγούδια και έντεχνη μουσική θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του Συλλόγου, έτσι καθώς οι εκλεκτοί μουσικοί θα δέσουν αρμονικά τις « φωνές » των μουσικών οργάνων με τις φωνές της Χορωδίας μας. 


Φιλαναγνωσία στη χώρα της παιδικής λογοτεχνίας

- Βγαίνουν τα όνειρα, μαμά; - Τι είδες παιδί μου; - Απάντησέ μου, σε παρακαλώ. - Ποια όνειρα; Αυτά που κάνουμε ή αυτά που βλέπουμε στον ύπνο μας; Ρώτησε σοβαρά τώρα η μητέρα. - Η μητέρα τον χάιδεψε απαλά. - Ναι, παιδί μου, βγαίνουν. Όταν τα πιστεύεις και παλεύεις γι΄ αυτά, βγαίνουν... 

Η Βιβλιοθήκη του Μ/Φ Συλλόγου « ΣΚΟΥΦΑΣ » ανοίγει και πάλι ολάνοιχτα τις πόρτες της- στην ουσία τη μαγική πόρτα της Λογοτεχνίας- για να καλοδεχτεί τους μικρούς της φίλους.

Αυτή τη φορά οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Δημοτικού Σχολείου Χαλκιάδων θα ταξιδέψουν με τη φιλαναγνωσία στη χώρα της παιδικής λογοτεχνίας την Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2014 στις 10 το πρωί με την κ. Σοφία Γραμμόζη-Σωπίκη. 

 Η κ. Γραμμόζη είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καλλιθέας, της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου και της Ο.Μ.Ε.Ρ. ( Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής ) στο Παράρτημα Ιωαννίνων και γράφει για παιδιά.

Περιμένοντας τον ΑΗ- ΒΑΣΙΛΗ

Χάθηκαν οι επιθυμίες των ανθρώπων ; Και πού πήγαν; Και ποιος τις πήρε; Θα τις ξαναβρούν οι άνθρωποι; Ελάτε να βρούμε όλοι μαζί τις απαντήσεις σ’ αυτούς τους γρίφους στο αυτοσχέδιο Χριστουγεννιάτικο θεατρικό δρώμενο, « ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΗ- ΒΑΣΙΛΗ », που θα παρουσιάσει το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ » την Κυριακή 21 του Δεκέμβρη 2014 και ώρα 6.30μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ