ΠΡΕΒΕΖΑ: Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης


Tις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει στην Πρέβεζα,το έργο ανάπλασης του τμήματος της οδού Κωσταντίνου Καρυωτάκη ( από την συμβολή της με την οδό Εθν.Αντιστάσεως) έως το πλακόστρωτο της οδού Ελ.Βενιζέλου.



Της έναρξης των εργασιών θα προηγηθεί η αποκατάσταση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως έτσι ώστε η κίνηση προς την παραλία να διοχετεύεται από το συγκεκριμένο σημείο με κατεύθυνση προς την Μητρόπολη.

Το τμήμα της οδού Καρυωτάκη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα Χριστούγεννα ενώ οι παρεμβάσεις στο σύνολό τους, εντάσσονται στο έργο ανάπλασης της οδού 21ης Οκτωβρίου το οποίο εκτελείται από τον Δήμο της Πρέβεζας με προυπολογισμό 1.972.920 χιλιάδες ευρώ .

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Ιούλιο από την οδό Προύσσης και συνεχίστηκαν στην οδό Εθν.ΑΝτίστασης ενώ αφορούν την ανάπλαση κεντρικών οδών της Πρέβεζας συνολικού μήκους 1.532 μέτρων περίπου και την διαμόρφωσή τους σε ήπιας κυκλοφορίας όπως προβλέπεται από την εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου Πρέβεζας.

Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί αποξήλωση υφιστάμενης ασφάλτου και πλακών πεζοδρομίων, πλακοστρώσεις, κατασκευή νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού με παραδοσιακούς ιστούς, εργασίες πρασίνου με κατασκευή και φύτευση παρτεριών στις οδούς Μουστάκη και Καρυωτάκη ενώ θα υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία σε κοινόχρηστους χώρους των οικισμών που προορίζονται για την κυκλοφορία πεζών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης