Π. ΜΙΓΔΟΣ: Χρηστή διοίκηση και ισότιμη μεταχείριση


Δεσμεύσεις του Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ραδοβιζινών

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και από ώρας 10.00 διεξήχθηκαν στην αίθουσα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΡΑΔΟΒΙΖΙΝΩΝ ΑΡΤΑΣ οδός Ζήνωνος 30 στην Αθήνα,οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου τους Διοικητικού Συμβουλίου ,με ικανοποιητική συμμετοχή των αντιπροσώπων των Αδελφοτήτων και Συλλόγων που την απαρτίζουν ,καθώς και πολλών Ραδοβιζινών συμπατριωτών μας. 



 Η Γενική Συνέλευση που συνήλθε σε απαρτία, ενημερώθηκεγια τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης και ψήφισε ομόφωνα τον απολογισμό,απαλλάσσοντας αυτήν από κάθε ευθύνη..

Επίσης ενέκρινε ομόφωνα την επανένταξη και συμμέτοχή στην Ομοσπονδία ως μέλη, των πολιτιστικών Συλλόγων του Δημαριού,του Διασέλουκαι της Μεγαλόχαρης ( Κάτω συνοικιών) που δεν συμμετείχαν σε αυτήν τα προηγούμενα χρόνια . Μία εξέλιξη που μας χαροποίησε ιδιαίτερα όλους ,διότι αντικατοπτρίζει την θετική απήχηση και το δυνάμωμα της Ομοσπονδίας μας

Στην Γενική Συνέλευση παρέστησαν επίσης ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Γ.Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος , Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, απερχόμενος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ραδοβιζινών κ. Γεώργιος Κουρτέσας και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Αιμίλιος Αντωνάκης.

Ο κ. Δήμαρχος λαμβάνοντας τον λόγο,ενημέρωσε τους παρισταμένους αναλυτικά για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, έθεσε το πλάνο των προτεραιοτήτων και προθέσεων του σε θέματα έργων , δράσεων αναπτυξιακών και κοινωνικών , παρεμβάσεων και διεκδικήσεων κατά την πενταετή θητεία του.

Υποσχέθηκε χρηστή διοίκηση και ισότιμη μεταχείριση χωρίς αποκλεισμούς .Δήλωσε ότι είναι ανοικτός σε όλους του φορείς της περιοχής και δημότες για ενημέρωση –υποβολή προτάσεων καθώς και επίλυση θεμάτων που θα τεθούν υπ όψιν του.

Είναι πρόθυμος για στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός των Ραδοβιζίων και παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στην πραγματοποίηση πολιτιστικών ή άλλων δραστηριοτήτων τωνΣυλλόγων. Υποσχέθηκε δε άμεση οικονομική ενίσχυση όλων των συλλόγων που εδρεύουν στον δήμο.

 Ο κ. Πρόεδρος εκ μέρους του απερχομένου Διοικητικού συμβουλίου, τον συνεχάρη για αυτή την πρωτοβουλία του και τον ευχαρίστησε για την ενημερωτική παρουσία του στην γενική συνέλευση.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία και ανάδειξη των μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας η οποία περαιώθηκε σε κλίμα ηρεμίας και ομόνοιας. Θα ακολουθήσει η σύγκλησή του σε σώμα για την ανάδειξη του προεδρείου.

 

 

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης