Την Παρασκευή στην Άρτα ο Γιάννης Μανιάτης


Πρόσκληση της ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Άρτας σε ανοιχτή ολομέλεια με ομιλητή τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Κρόνος" θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Άρτας στην οποία θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Γιάννης Μανιάτης.


 


 Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ Άρτας έχει ως εξής:

"Στην πλέον οριακά κρίσιμη για την χώρα καμπή και την ανάγκη σκληρών διαπραγματεύσεων με τους δανειστές για το μεταμνημονιακό καθεστώς αυτό που πρέπει να κυριαρχεί είναι το ύψιστο εθνικό καθήκον.

Οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να κεφαλαιοποιήσουν τις απαράμιλλες θυσίες του Ελληνικού λαού και με βάση τα έως σήμερα κεκτημένα να ανασχεδιάσουν την μελλοντική πορεία της χώρας.

Αξιολόγηση του μνημονίου για κοινή συμφωνία λήξης, νέα πιστοληπτική γραμμή στήριξης για κάλυψη πιθανών μελλοντικών χρηματοπιστωτικών αναγκών, τραπεζική αστάθεια, ψυχολογία αγορών και με φόντο τις πρόωρες εκλογές αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα που μόνο με σύνεση, συναίνεση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων θα οδηγήσει στην ομαλότητα, την Κυβερνητική σταθερότητα και την κανονικότητα.

Η κρισιμότητα των στιγμών δεν ενδείκνυται για πειραματισμούς, για παλικαρισμούς, για λαϊκισμούς και για ανέξοδη εκ του ασφαλούς υποσχεσιολογία που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για οπισθοδρόμηση στις δύσκολες μέρες του 2010.

Οι πολίτες σε ένα θολό και απαξιωμένο πολιτικό σκηνικό αναζητούν εναγωνίως λύσεις στα αδιέξοδα και αξιόπιστα πολιτικά πρόσωπα. Και οι ίδιοι όμως θα πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες και να συμμετάσχουν ενεργά. Είτε μέσα από την συμμετοχή του σε πολιτικές διεργασίες, είτε μέσα από τις επιλογές του με αυστηρά κριτήρια ο πολίτης οφείλει να γίνει συμμέτοχος στις αποφάσεις.

Το ΠΑΣΟΚ αφουγκράζεται τον σφυγμό της κοινωνίας και έχει δρομολογήσει έναν ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς θέσφατα, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς προαπαιτούμενα. Όλα επί τάπητος και από μηδενική βάση.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα την τρέχουσα πολιτική συγκυρία και καλούμε εκπροσώπους δημοκρατικών προοδευτικών κινήσεων, κεντροαριστερών δυνάμεων, οικολογικών και εθελοντικών οργανώσεων και προσώπων με προοδευτική αντίληψη και σκέψη για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

Στην ολομέλεια θα παραστεί και θα μιλήσει το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 7.00 μμ."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης