Τελειώνει ο "Γολγοθάς" του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ9


Ξεκινούν οι εργασίες ολοκλήρωσης του έργου και τον Απρίλιο αναμένεται να παραδοθεί

Ο Δήμαρχος Αρταίων επισκέφτηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 1.200 θέσεων στους Κωστακιούς Άρτας και είδε από κοντά τις εργασίες που ξεκινούν για την ολοκλήρωση του έργου. Μετά από Γολγοθά χρηματοδότησης, το έργο «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Τ9 1.200 θέσεων» από το πρόγραμμα «Ελλάδα 2004» οδεύει προς την ολοκλήρωσή του! 



Ο κ. Τσιρογιάννης επισκέφτηκε το έργο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας, Γεώργιος Καραγεώργος, το Διευθυντή Προγραμματισμού Δ. Αρταίων,  Σπυρίδων Τζαχρήστας, και τη Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας Δ. Αρταίων, Σοφία Γρύλλια, ενώ εκεί και οι τρεις συναντήθηκαν με τον ανάδοχο του έργου κ. Ζιώρη.

Όλοι τους επιθεώρησαν από κοντά τις εργασίες ολοκλήρωσης του έργου, το οποίο όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αρταίων αναμένεται να παραδοθεί τον Απρίλιο, αφού όπως διαπιστώθηκε μετά από ενδελεχή έλεγχο, οι εργασίες προχωρούν κανονικά χωρίς καμία καθυστέρηση.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 1.200 θέσεων είναι σχεδόν έτοιμο. Λίγες εργασίες υπολείπονται ακόμη, όπως η τοποθέτηση υδραυλικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, η πλακόστρωση του περιβάλλοντα χώρου και η ολοκλήρωση του ελαιοχρωματισμού που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ενώ σύντομα αναμένονται οι μπασκέτες και κάποια υπόλοιπα τμήματα του αθλητικού εξοπλισμού.

  Όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εργασίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και αναμένουν την παράδοση του έργου τον Απρίλιο, όπως υποσχέθηκε ο ανάδοχος κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.

Και μετά θα είναι έτοιμο για χρήση από τους Αρτινούς πολίτες που θα καταφέρουν επιτέλους μετά από δέκα περίπου χρόνια αναβολών και καθυστερήσεων λόγω αναβολής χρηματοδοτήσεων να έχουν στη διάθεσή τους το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 1.200 θέσεων και να χαρούν το νέο στολίδι αθλητικών εγκαταστάσεων του Δ. Αρταίων, το οποίο θα εξυπηρετεί τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης και του κάμπου της Άρτας και θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του υπάρχοντος Κλειστού Γυμναστηρίου.  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ