Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Philoxenia


Παράλληλα χθες παρακολούθησε την ημερίδα στην Περ. Ηπείρου για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης στα πλαίσια της ενημέρωσης για θέματα που αφορούν το Δήμο Αρταίων.



Συγκεκριμένα, ο κ. Χρήστος Τσιρογιάννης επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Philoxenia  που πραγματοποιήθηκε  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης,  από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2014, στην οποία συμμετείχε και Περιφέρεια Ηπείρου με δικό της περίπτερο.


Στην επίσκεψη είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με παράγοντες της έκθεσης και να παρακολουθήσει ομιλίες και προβολές προγραμμάτων,  έτσι ώστε στο μέλλον να δίνει το παρών και ο Δήμος Αρταίων.

Να τονίσουμε ότι η  Έκθεση Philoxenia, είναι μια διεθνή διοργάνωση  που έχει σαν στόχο, να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς, καθώς φιλοξενεί σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρέχοντας στους εκθέτες της την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Στην ημερίδα για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

Επίσης, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, συμμετείχε στην ημερίδα για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Ηπείρου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος του προγράμματος «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της Ανάπτυξης και Προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας».

Κύριος εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Αντώνης Μπέζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης