Ενημερωτική παρουσίαση στο Μουσικό Σχολείο ΄Αρτας


Μία ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα: "Ζώντας με την σχιζοφρένεια", υλοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Άρτας , από τα μέλη της πολυκλαδικής ομάδας του Οικοτροφείου «ΑΙΟΛΟΣ» κα Σόνια Παπαβασιλείου, κοινωνική λειτουργό και υπεύθυνη της δομής, κο Νίκο Μάστορα, φυσιοθεραπευτή , και κα Δήμητρα Κατσανδρή, νοσηλεύτρια.



Αφού μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό στους μαθητές, ακολούθησε μια εισαγωγική παρουσίαση για το θέμα και συζήτηση. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την προβολή μιας ταινίας μικρού μήκους με την μορφή κινούμενων σχεδίων που προκάλεσε σε όλους έντονο ενδιαφέρον και προβληματισμό.

 Εμφάνιση ΜΣΑ ΑΙΟΛΟΣ 4.JPG

Η συγκεκριμένη επίσκεψη - ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Οικοτροφείου «ΑΙΟΛΟΣ» με το Μουσικό Σχολείο Άρτας, και της συμμετοχής του σχολείου με δύο μουσικά σύνολα στο διήμερο φεστιβάλ ψυχικής υγείας με θέμα « Ζώντας με τη σχιζοφρένεια », που
διοργανώνεται στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το θέμα της σχιζοφρένειας.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου "Σκουφάς" όπου το Μουσικό Σχολείο, την Κυριακή το πρωί και ώρα 10.30, θα παρουσιάσει ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα δηλώνοντας με την παρουσία του την υποστήριξή του στο πολύτιμο έργο που υλοποιείται από τη δομή του «ΑΙΟΛΟΣ».

Οι μαθητές και ο σύλλογος διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστούμε την ομάδα του «ΑΙΟΛΟΣ» για την επίσκεψη και την ενημέρωση όπως επίσης και για την πρόσκληση για συμμετοχή στο φεστιβάλ.


Εμφάνιση ΜΣΑ ΑΙΟΛΟΣ 6.JPG

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης