Λάθος της Βουλής τα πολυτελή αυτοκίνητα!


Ανάμεσα στους πρώην βουλευτές που φαίνονταν να κατέχει ένα από τα πολυτελή οχήματα ήταν και ο Κώστας Παπασιώζος από την Άρτα

Σε λάθος εκ παραδρομής αποδίδει η Βουλή την ανάρτηση στη Διαύγεια απόφασης επιμήκυνσης των συμβάσεων πέντε πολυτελών οχημάτων, για τέσσερις έως έξι μήνες, στο όνομα πέντε πρώην βουλευτών.



Η είδηση προκάλεσε έντονα σχόλια το Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα ο γενικός γραμματέας του Σώματος χρειάστηκε να διευκρινίσει, όπως σημειώνει ο Μικροπολιτικός των Νέων, πως οι πέντε πρώην βουλευτές δεν κράτησαν ούτε μία ημέρα παραπάνω τα οχήματά τους και πρόκειται για λάθος των υπηρεσιών.

Ο Ηπειρώτης πρώην βουλευτής φανερά εκνευρισμένος από τη... γκάφα(;) της Βουλής στο "Διαύγεια" διέψευσε τη μίσθωση, διαβεβαιώνοντας πως παρέδωσε το όχημά του το 2012 αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.

Αυτό επιβεβαιώνει και η αρμόδια υπηρεσία του Σώματος και ο υπογράφων τις αποφάσεις, Θ. Παπαϊωάννου, ο οποίος απέδωσε την αναγραφή των ονομάτων τους στις συμβάσεις σε εκ παραδρομής λάθος.

Όπως εξηγεί, τα εν λόγω οχήματα είναι μέρος του 15μελούς στόλου της Βουλής, μεταξύ των οποίων το αυτοκίνητο του προέδρου και των αντιπροέδρων της Βουλής.

Πάντως σημειώνεται ότι ο στόλος συχνά δεν επαρκεί, αφού υπάρχουν πολυπληθείς αποστολές στις οποίες η Βουλή αναγκάζεται να δανείζεται αυτοκίνητα από διάφορα υπουργεία, όπως συνέβη πρόσφατα με την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Κίνας Λι Κετσιάνγ. 

Η κινεζική αντιπροσωπεία απαρτιζόταν από περίπου 120 άτομα ατόμων και χρειάστηκαν 24 αυτοκίνητα για τη μεταφορά τους.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης