Μουσική και χοροί της Ηπείρου κατέκτησαν το Μέγαρο!


 Κατάνυξη για τα μοιρολόγια της Ηπείρου, ενθουσιασμός στα τραγούδια του γλεντιού

Στα βήματα των προγόνων τους μεταφέροντας το δωρικό ύφος της γης τη σοβαρότητα και τη λεβεντιά τους «έκαναν την εμφάνιση τους οι Ηπειρώτες στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και κατέπληξαν το Αθηναϊκό κοινό. (ΦΩΤΟ)



Κατάμεστο το Θέατρο με το κοινό να χειροκροτεί και να αποθεώνει όλους τους κορυφαίους δεξιοτέχνες τους είδους τραγουδιστές και μουσικούς.

MEGARO2 

Το παρόν έδωσε ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, η Βουλευτής Ιωαννίνων και εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακόπουλου η Περιφερειακή Σύμβουλος Ηπείρου, κα Νατάσα Τύρου Ούζα και η πολιτευτής Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού.

MEGARO3 

Ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθων Ασθενών-ΣΥΒΑΚΑΠΑ ευχαριστεί απο καρδιάς όλους τους συντελεστές και φορείς που στήριξαν αυτή την εκδήλωση και ιδιαιτέρως την κα Νατάσα Τύρου Ούζα, φίλη του Συλλόγου μας για την σημαντική συμπαράσταση της στην υλοποίησης αυτής της εκδήλωσης καθώς και την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών-ΣΥΒΑΚΑΠΑ (Μεταμοσχευμένοι με Καρδιά-Πνεύμονα) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας (28 Οκτωβρίου) και Πανελλήνιας Ημέρα Δωρεάς Οργάνων & Ιστών (1η Νοεμβρίου).

MEGARO4

Η εκδήλωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Καρόλου Παπούλια, των Υπουργείων, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων – ΕΟΜ, της European Heart And Lung Transplant Federation- EHLT (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς-Πνεύμονα) & της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και με την 
συνεργασία του «ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΑΙΤΙΟΝ»

MEGARO5

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης