"Στρέφουν την κοινωνία εναντίον μας"


Οι Σύλλογοι Υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων ΑΡΤΑΣ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και ΠΡΕΒΕΖΑΣ με κοινή ανακοίνωσή τους, η οποία κοινοποιήθηκε πριν από λίγο στα ΜΜΕ, με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων για εμβάσματα δημοσίων υπαλλήλων στο εξωτερικό ανακοινώνουν τα παρακάτω: 



 Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

"ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ"

Με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων και ειδήσεις των καναλιών για εμβάσματα δημοσίων υπαλλήλων στο εξωτερικό ανακοινώνουμε τα παρακάτω:

Για άλλη μια φορά οι Δημόσιοι υπάλληλοι γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα για τα δεινά της χώρας μας. Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη για να καλύψουν την ανυπαρξία της Κυβέρνησης κηρύσσοντας την έναρξη ενός ακόμη γύρου στην αρένα του κοινωνικού αυτοματισμού ενόψει νέων απολύσεων στο Δημόσιο υλοποιώντας τις μνημονικές δεσμεύσεις επιβάλλοντας νέα σκληρά μέτρα που θίγουν τους εργαζόμενους και τις ευπαθείς ομάδες.

Ο κ. Μητσοτάκης κουνάει το δάκτυλο και εγκαλεί για διαφθορά για ακόμη μια φορά Δημοσίους υπαλλήλους . Στρέφει την κοινωνία εναντίον μας τη στιγμή που δεν έγινε ο παραμικρός έλεγχος στη περίφημη λίστα Λαγκαρντ και στις υπόλοιπες λίστες που κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει (λίστα Λουξεμβούργου) Ο έλεγχος του πόθεν έσχες των Δημοσίων υπαλλήλων και όλων των Ελλήνων χωρίς καμία εξαίρεση είναι αίτημα μας και το έχουμε διακηρύξει πολλές φορές.

Εμείς λέμε να κατονομάσει τους υπαλλήλους που παράνομα έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και που παράνομα απέκτησαν και βεβαίως τους καταδικάζουμε και όχι να εγκαλεί όλους τους Δημοσίους υπαλλήλους.

 Να τιμωρήσει παραδειγματικά τους επίορκους Δημοσίους υπαλλήλους που παράνομα απέκτησαν χρήματα, να απολύσει τους «μιζαδόρους» και να τους πάρει την περιουσία που απέκτησαν παράνομα.

Το ίδιο να πράξει για όλους τους Έλληνες χωρίς καμία εξαίρεση. Να γίνει γνωστό σε όλους μας ποιοί Εθνοσωτήρες έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό και τα δισεκατομμύρια που διασπάθισαν από όλα ανεξαιρέτως τα προγράμματα και τα περίφημα πακέτα.

Να μάθουμε για τις περίφημες μίζες των δισεκατομμυρίων που φυσικά δεν πήραν οι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι. Γιατί δεν μάθαμε ποιοι πήραν τις περίφημες μίζες της SIEMENS

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 
ΑΡΤΑΣ: Η. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Π. ΑΛΕΞΙΟΥ 
ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Σ. ΣΙΟΥΤΗΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ