Πρέβεζα:Άρχισε η προετοιμασία για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό


Προχωρά η προετοιμασία για το χριστουγεννιάτικο χωριό που θα ανοίξει τις πύλες του για τρίτη συνεχή χρονιά από το Δήμο Πρέβεζας, στην πλατεία Ανδρούτσου. 

Φέτος η προσπάθεια γίνεται ακόμη πιο οργανωμένα με την ενεργοποίηση των εθελοντών αλλά και των επαγγελματιών, ενώ στόχος είναι το χωριό να ανοίξει τις πόρτες του από τα μέσα Δεκεμβρίου. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κατοίκους και άλλων περιοχών για γκρουπ που επιθυμούν να επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο χωριό της Πρέβεζας και ήδη υπάρχει σχετική επικοινωνία με το Δήμο.

Την ίδια στιγμή με επιστολή του ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού Κοσμάς Κορωναίος προς τους επαγγελματίες της πόλης ζητά την συμμετοχή τους και τους γνωστοποιεί ότι προτίθεται να τους παραχωρηθεί δωρεάν Δημοτικός χώρο μεταξύ Πλατείας Ανδρούτσου και Πλατείας Δικαστηρίων με σκοπό όσοι επιθυμούν να κατασκευάσουν με δικές τους δαπάνες τα δικά τους ξύλινα σπιτάκια και να εμπορεύονται από χριστουγεννιάτικα εποχικά είδη και παιχνίδια έως διακοσμητικά είδη σπιτιού, γλυκίσματα και παραδοσιακά είδη διατροφής. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν φωτογράφοι και ζωγράφοι.

Στο κάλεσμα του ο κ. Κορωναίος αναφέρει μεταξύ άλλων «περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή, σε αυτή μας την προσπάθεια για να δώσουμε ένα ισχυρό κίνητρο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να επισκεφτούν την πόλη μας».

Οι επαγγελματίες της πόλης που θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να απευθύνονται μέχρι τις 21 Νοεμβρίου στην κ. Δήμητρα Κοψάρη. Τηλ. Επικοινωνίας 2682360656.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης