Άρτα: Μικρή η συμμετοχή των στελεχών της τοπικής ΝΔ στην ομιλία της Πατριανάκου


-Άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα υποψήφιων βουλευτών
- Το Antinews κάνει αναφορά για Ντίνο Παπαδημητρίου, Χρήστο Παπάζογλου και Εύη Καραμπίνα

«Η αποψινή εκδήλωση είναι μια αφορμή να δούμε τι μας ένωσε. Δεν υπάρχει παράταξη που να ζει τόσα πολλά χρόνια αν δεν έχει αρχές, αν δεν έχει αξίες», τόνισε η βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ. Φεβρωνία Πατριανάκου, ως ομιλήτρια στην πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Άρτας για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε:



«Ο πυρσός που στο έμβλημά μας παραμένει αναμμένος είναι η δάδα του ελληνικού πολιτισμού», δεχόμενη το χειροκρότημα των παρισταμένων στελεχών και μελών του νομού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Διώνη» του Εκθεσιακού Κέντρου Δήμου Αρταίων την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου και την κ. Πατριανάκου πλαισίωναν ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας, ως οικοδεσπότης της διοργάνωσης Νικόλαος Κέφης.

Μεταξύ των περίπου 100 μελών και φίλων του κόμματος που παραβρέθηκαν, αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημήτρης Βαρέλης, Αναστασία Σίμου, Ντίνος Παπαδημητρίου (αντιπεριφερειάρχης και σύμβουλοι χρειάστηκε να αναχωρήσουν γρήγορα ένεκα συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου στα Γιάννενα), οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αρταίων Κωνσταντίνος Πατήλας και Χάρης Παπάζογλου, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του
Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, ο νέος πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Άρτας Ευάγγελος Χαρμπής, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Άρτας Γιώργος Τσιανάκας, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας Νίκος Κατσακιώρης, ο πρώην βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. Κώστας Παπασιώζιος, ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Αμβρακικού Γεώργιος Σιώζιος, ο πρώην δήμαρχος Δήμου Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, μέλη της ΝΟΔΕ Άρτας, ο πολιτευτής της ΝΔ Ευάγγελος Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Λεωνίδας Τσιαντής κ.α.

Στην εκδήλωση μετά το σύντομο χαιρετισμό από μέρους του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου και πριν την ομιλία της κ. Πατριανάκου, προβλήθηκε βίντεο ιστορικών αναφορών από την ίδρυση του κόμματος το 1974 μέχρι και σήμερα. τα ιστορικά ντοκουμέντα κάλυπταν την πορεία των 40 χρόνων της ΝΔ από τον αείμνηστο Κ. Καραμανλή, με προβολή ομιλιών και δηλώσεών του και στην συνέχεια όλων όσων βρέθηκαν στο τιμόνι του κόμματος, φτάνοντας στον σημερινό πρόεδρο και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Κάθε φορά που βλέπουμε αυτό το βίντεο όλοι εμείς δεν σας κρύβω ότι αισθανόμαστε δέος για όλες αυτές τις μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες που βρέθηκαν στην κορφή της παράταξης», δήλωσε απευθυνόμενη στο ακροατήριο η βουλευτής κ. Πατριανάκου, η οποία πραγματοποίησε ομιλία βασιζόμενη στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης διαβάζοντας ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της και τονίζοντας πως πολλές εξ αυτών εξακολουθούν να παραμένουν επίκαιρες.

Τι αναφέρει το Antinews για τους υποψήφιους της Άρτας 

Τα ψηφοδέλτιά της φτιάχνει σιγά-σιγά η Νέα Δημοκρατία και ηγετικά στελέχη της προσπαθούν να πείσουν πρόσωπα που δεν είχαν καμία εμπλοκή μέχρι πρότινος να πολιτευθούν και να δώσουν τη μάχη στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Αυτό τονίζει το δεξιό site Antinews, που φέρεται να απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά και άρα να έχει πληροφορίες «από πρώτο χέρι». Όπως αναφέρει το Antinews, «στη Συγγρού, «μαγειρεύουν πριν πεινάσουν» και προετοιμάζονται για την ώρα που θα προκηρυχθούν εκλογές.

Το παρασκήνιο είναι πλούσιο και ήδη καταγράφονται ορισμένες πληροφορίες για τους εκλογικούς συνδυασμούς του κόμματος σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες.

Οι πληροφορίες που έχει το Antinews είναι ως εξής: «Σύμφωνα με τις έως τώρα συζητήσεις, υπάρχουν τα εξής στοιχεία, όσον αφορά νέες υποψηφιότητες: Στην Α’ Θεσσαλονίκης ήδη άρχισε να κινείται τελευταία ο πρώην περιφερειάρχης Ηπείρου και επί σειρά ετών μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΝΔ, ο Δημήτρης Πανοζάχος.

Στην Κέρκυρα επέλεξε τελικά να πολιτευθεί ο Δημοσθένης Δαβέττας, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφια η κόρη του πρώην βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη. 

 -Στην Άρτα φέρεται ότι στη γαλάζια λίστα θα είναι ο Ντίνος Παπαδημητρίου, νυν περιφερειακός σύμβουλος (μέλος της γνωστής πολιτικής οικογένειας της περιοχής), ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας, ο Χρήστος Παπάζογλου και η Εύη Καραμπίνα (κόρη του πρώην βουλευτή Κώστα Καραμπίνα). 

Στην γειτονική Πρέβεζα στο ψηφοδέλτιο θα ενταχθεί σε μια λογική ανανέωσης και φρεσκάδας, ο δημοσιογράφος του Σταρ, ο Γιώργος Κολοβάτσιος».

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ