Εύβοια: Απαρηγόρητη η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή


Ξεσπά η θεία

Θρήνος για τον άτυχο νεαρό ποδοσφαιριστή που πέθανε από κεραυνό την ώρα που έκανε προπόνηση στην Εύβοια. Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση στο Newsit της θείας του Γιάννη Συκιώτη. "Οταν το είπαμε στον παππού του, κράταγε 5 ώρες το κεφάλι του" λέει κλαίγοντας γοερά.



Οσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος όλος λέει ο λαός μας και δεν έχει άδικο. Μια στιγμή ήταν αρκετή για να κόψει το νήμα του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιάννη Συκιώτη ο οποίος ήταν το μικρότερο από τα 3 παιδιά της οικογένειας.

Οι γονείς του, ο κύριος Νίκος και η κυρία Παναγιώτα είναι απαρηγόρητοι, το ίδιο και η μεγάλη του αδελφή η Ελένη. Ο αδελφός του ο Γιώργος έρχεται από το Μαϊαμι όπου ζει, για να πει το στερνό αντίο στον μικρό του αδελφούλη, αυτόν που τον έμαθε μπάλα, αυτόν που ήταν το στήριγμα όλης της οικογένειας Συκιώτη.

Σπάει καρδιές η θεία του άτυχου ποδοσφαιριστή

Οπως δήλωσε στο Newsit η Ματούλα Αναστασίου, αδελφή της χαροκαμένης μάνας του Γιάννη Συκιώτη  "δεν ξέρετε τι παιδί χάσαμε, ήταν το καλύτερο παιδί, χάσαμε το αστέρι μας, ότι κι αν γινόταν τα έπαιρνε όλα επάνω του, δεν ήθελε κακό για κανέναν. Από μικρός δούλευε το παιδάκι μου.

Ηταν ένα παιδί χαρούμενο, ένα παιδί με τα αστεία του, ένα παιδί που βοήθαγε τους πάντες. Καταραμένοι να είναι αυτοί που κλείσαν τα εργοστάσια και ήρθε το παιδί πάλι πίσω και καταστράφηκε εδώ. Καταραμένη να είναι είναι η κακιά η ώρα. Από μικρό παιδί αγαπούσε τη μπάλα, μαζί με τον αδελφό του τον Γιώργο όλη μέρα με μια μπάλα ήταν.

Αφού πηγε το παιδάκι μας στη Χαλκίδα να πάρει φάρμακα και πήγε και έκανε προπόνηση με τέτοια καταιγίδα. Που δεν έπρεπε να πάει με τέτοια κούραση και ταλαιπωρία. Αλλά ήθελε να ειναι συνεπής, μπορούσε δεν μπορούσε, αφού επρεπε να πάει, πήγε. Οι γονείς ήταν εδώ σε εμάς και μαζεύαμε ελιές.

Σήμερα θα πηγαίναμε στον μπαμπά μου, πως θα αντέξει ο παππούς του δίχως το παιδί, όταν του το είπαμε κράταγε 5 ώρες το κεφάλι του, είναι χάλια.

Πως θα αντέξω να μην το ξαναδώ αυτό το παιδί; Η μάνα του και ο πατέρας του είναι χάλια. Περιμένουμε να έρθει ο αδελφός του Γιάννη από το Μαϊαμι, ο Γιώργος, να δει τον αδελφό του. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε.

Ο Γιάννης μας ήταν το καλύτερο παιδί. Δεν το πιστεύω ότι δε θα τον ξαναδούμε. Όταν ερχόταν ο Γιαννούλης μας σηκωνόμασταν όλοι. Καλαμπουρτζής ήταν, μερακλής ήταν, καλό παιδί ήταν, με τις παρέες του, με τους φίλους του, δε μας άφηνε σε ησυχία.

Θέλω να μη ξαναθρηνησει καμία μάνα σαν την αδελφή μου. Κανένας πατέρας, κανένας παππούς, καμιά θεία. Κανένας άνθρωπος όπως θρηνούμε εμείς για το παιδί μας".

πηγη www.newsit.gr
 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης