Γείτονες βγαλμένοι από την Κόλαση!


Άσπονδες γειτονίες που άφησαν εποχή 

Ο λαός λέει συνήθως «ο θεός και ο γείτονας» γιατί προφανώς δεν έχει ακούσει ποτέ για αυτά τα περιστατικά. 



Δεν είναι σπάνιο βέβαια οι σχέσεις των γειτόνων να γίνονται περίπλοκες, καθώς πρόκειται για τελείως διαφορετικούς ανθρώπους που η τύχη (ή η τραγική μοίρα, διαλέγετε και παίρνετε) έφερε απλώς κοντά στο ίδιο γεωγραφικό σημείο.

Κι έτσι το μόνο που έχουν κοινό είναι η ίδια γειτονιά, με το καθημερινό της επαφής, που συνεχίζεται μάλιστα χρόνια και χρόνια, να προκαλεί συχνά τριβές και επεισόδια για αγρίους!

Εδώ όμως δεν θα μιλήσουμε για διαφωνίες και μικροπροβλήματα, αλλά για υποθέσεις που ξέφυγαν από την επικράτεια της απλής διαμάχης και μετατράπηκαν σε βεντέτες…

Γειτονία με την πρώην




Ο εκδικητικός σύζυγος από το Μίσιγκαν, Alan Markovitz, τρόλαρε την πρώην γυναίκα του, Lea Tuohy, με καθημερινή υπόμνηση των αισθημάτων που τρέφει πλέον για δαύτη.

Ο ιδιαιτέρως ευκατάστατος άντρας, θέλοντας να μπει στη μύτη της τέως συζύγου του, αγόρασε το σπίτι δίπλα ακριβώς από το δικό της (δικό τους άλλοτε) και κατέστρωσε κατόπιν το απλό μεν, συναρπαστικό δε σχέδιό του.

Αγόρασε λοιπόν ένα τεράστιο τετράμετρο μπρούτζινο άγαλμα, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, το οποίο τοποθέτησε με τέτοιον τρόπο που να κοιτά στο σπίτι της πρώην, με το μήνυμα να είναι κάτι παραπάνω από προφανές!

Και λες και δεν έφτανε αυτό, ο άντρας σιγουρεύτηκε ότι τα αισθήματά του θα είναι ορατά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, 24 ώρες το 24ώρο δηλαδή, ρίχνοντας προβολέα στο άγαλμα για να μην το τυλίγει ποτέ το σκοτάδι.

Πλέον ο Alan, τοπικός θρύλος και ιδιοκτήτης τριών στριπτιζάδικων της πόλης, και η πρώην σύζυγός του από τη Σλοβακία, που ήταν παντρεμένοι για 2 ολόκληρα χρόνια και την οποία γνώρισε πού αλλού, σε ένα από τα καταστήματά του, δεν μπορεί να είναι οι καλύτεροι γείτονες.

Ο Markovitz έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά, γι' αυτό και αποφάσισε να της δείξει τα αισθήματα που τρέφει για κείνη και τον εραστή της με τον εξωφρενικό αυτό τρόπο, καθώς η κυρία σπίτωσε τον λεγάμενο δύο μόλις μέρες μετά τον χωρισμό τους…

Το ’πε το ’πε ο παπαγάλος




Εδώ η παρενόχληση έγινε ιδιαιτέρως αλλόκοτη. Ήταν στο Warwick του Rhode Island που έλαβε χώρα η παράξενη αυτή γειτονία, όταν ο κακός θεός της τύχης έφερε διπλά-δίπλα τους Craig Fontaine και Kathleen Melker με τους Lynne Taylor και Christopher Levasseur.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2011, όταν οι Fontaine και Melker κατήγγειλαν ότι οι γείτονές τους έριχναν σφαιρίδια από αεροβόλο στο αμάξι και την οικία τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι κακοί γείτονες προσπάθησαν να εξολοθρεύσουν τη γάτα του ζεύγους, κλειδαμπαρώνοντάς τη στο αμάξι τους, το οποίο είχαν αφήσει φυσικά εκτεθειμένο στον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.

Σύντομα εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα εναντίον τους, για την απόπειρα εξόντωσης του ζωντανού, κι έτσι το πράγμα κλιμακώθηκε: οι Taylor και Levasseur εκπαίδευσαν τον παπαγάλο τους να επιτίθεται στο ζευγάρι κάθε φορά που τους έβλεπε!

Ο παπαγάλος έλουζε τους γείτονες με ό,τι «γαλλικά» είχε μάθει, με τη στεντόρεια φωνή του να ακούγεται σε όλη τη συνοικία. Η αστυνομία ισχυρίστηκε μάλιστα ότι δεν παραβίαζαν τους όρους των περιοριστικών μέτρων, καθώς ήταν το πουλί που έκανε τα απρεπή σχόλια, όχι οι ίδιοι. Η βεντέτα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και σίγουρα θα ξανακούσουμε νέα τους…

Οικογένεια εναντίον γειτονιάς




Οι Καναδοί είναι συνήθως φιλόξενος και ευγενικός λαός, κάθε κανόνας έχει ωστόσο την εξαίρεσή του. Κι εδώ ακούει στο όνομα του πατέρα Felice Scala και του γιου του Ralph. Η οικογένεια ζει σε μια γραφική και πυκνοκατοικημένη συνοικία του Τορόντο, την οποία αποφάσισε ωστόσο να μετατρέψει σε κόλαση.

Πρώτο θύμα, η 87χρονη χήρα Carmela Canino, που ζει εκεί από το 1958. Έχοντας προβλήματα με τον νόμο, ο Felice Scala της ζήτησε συστατική για το άμεμπτο του χαρακτήρα του και όταν η ηλικιωμένη αρνήθηκε να του τη δώσει, ο άντρας έκανε το σπίτι της λαμπόγυαλο, έβαλε καρφιά στο γκαζόν της και της πετούσε καθημερινά σχεδόν νεκρά ζώα στην αυλή της, παρακολουθώντας τη με καμάρι την ώρα που προσπαθούσε να καθαρίσει το χάος.

Η ηλικιωμένη δεν είναι ωστόσο η μόνη που έχει προβλήματα γειτονίας, καθώς όλα τα καφέ της περιοχής έχουν αποκλείσει πατέρα και γιο από τους χώρους τους, καθώς επιτίθενται και βρίζουν όλους τους γείτονες, τους οποίους θεωρούν πηγή της κακοδαιμονίας τους στη ζωή.

Πατέρας και γιος τα βάζουν έτσι με τα παράθυρα των καταστημάτων, την ίδια ώρα που η ολιγωρία της αστυνομίας ανάγκασε τη γειτονιά να προσαρμόσει κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης στη συνοικία, πιάνοντας έτσι στα πράσα τους άντρες που πληρώνει η ιδιαίτερη οικογένεια για να κλείνει τους λογαριασμούς της, βανδαλίζοντας τις περιουσίες του κοσμάκη.

Ο Scala δήλωσε έτσι ένοχος για 49 διαφορετικές περιπτώσεις βανδαλισμού, αναγκάστηκε σε τσουχτερό πρόστιμο και αποκλείστηκε από τη γειτονιά για 3 ολόκληρα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι πλέον ζει αλλού, συνεχίζει να είναι ιδιοκτήτης της οικίας και έχει υποσχεθεί να επιστρέψει μόλις παρέλθουν τα περιοριστικά μέτρα, κι αυτό είναι απειλή, όχι υπόσχεση…

Γειτόνισσα μετατρέπεται σε εφιάλτη



Ήταν το σωτήριο έτος 1998 όταν οι Greg και Kim Hoffman μετακόμισαν σε σπίτι πόλης της Μινεσότα και τρία χρόνια αργότερα η ειρωνεία της τύχης έφερε δίπλα τους τη Lori Christensen και την κόρη της.

Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, την επόμενη χρονιά η κόρη της Christensen έλουσε με μανό ένα από τα παιδιά των Hoffman. Η μητέρα του πήγε να ζητήσει τον λόγο από τη γειτόνισσα σε κάτι που θα εξελισσόταν σε μια εκστρατεία κατατρομοκράτησης των Hoffman για τα επόμενα 5 χρόνια!

Η Christensen παρενοχλούσε τους γείτονες συνεχώς, βρίζοντας και φτύνοντας τα παιδιά, την ίδια ώρα που έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα για να τη βλέπει ο άντρας της ανταγωνίστριας και ο έφηβος γιος του. Σύντομα άρχισε να κρεμά υβριστικές πινακίδες για τους γείτονες, οι οποίες άγγιξαν τον αριθμό των 50!

Τότε το πράγμα έγινε αδιανόητο: ξυλοδαρμός των παιδιών των Hoffman, ανοιχτό φλερτάρισμα πατέρα και γιου και απίστευτα επεισόδια μεταξύ των δύο γυναικών. Οι Hoffman έβγαλαν τελικά περιοριστικά μέτρα εναντίον της, τα οποία φυσικά η κακή γειτόνισσα παραβίασε.

Κι έτσι το 2012 καταδικάστηκε σε 5 χρόνια με αναστολή, την ίδια ώρα που ο δικαστής την ανάγκασε να μετακομίσει τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο μακριά. Φήμες ότι πλέον παρενοχλεί τους νέους της γείτονες ελέγχονται…

Ποτέ μην κάνεις τον γείτονα κηπουρό σου




Υπάρχουν δύο εκδοχές για το πώς ξεκίνησε η έριδα μεταξύ του Mitchell Igelko και των γειτόνων του. Σύμφωνα με τους γείτονες, όλα ξεκίνησαν όταν τον απέλυσαν από κηπουρό τους, ενώ αν πιστέψουμε τη σύζυγο του Igelko, όλα εκπορεύονται από το γεγονός ότι βρήκαν βαριά κακοποιημένο το σκυλί τους.

Πέρα από τις απαρχές φυσικά της κόντρας, οι Igelko άρχισαν να παρενοχλούν τους γείτονές τους σε συνοικία του Μαϊάμι, με τα ζοφερά highlights να περιλαμβάνουν απειλές κατά της ζωής τους, αυγά στους τοίχους της οικίας, καρφιά στο γκαζόν, σπασμένα παράθυρα σε σπίτι και αυτοκίνητο, πριν το πράγμα κλιμακωθεί και καεί το αμάξι των γειτόνων αλλά και το μικρό τους σκάφος!

Οι γείτονες εγκατέστησαν σύστημα παρακολούθησης, το οποίο έπιασε στα πράσα τον Igelko, με τη σύλληψή του να οδηγεί σε καταδίκη 5 ετών με αναστολή, κι αυτό γιατί άργησαν οι γείτονες να βάλουν κάμερες κι έτσι τα περισσότερα εγκλήματά του πέρασαν απαρατήρητα. Το δικαστήριο τον ανάγκασε βέβαια να μετακομίσει κι έτσι όλη η γειτονιά ηρέμησε…

Οι O’Brien



Σε μια ήσυχη γειτονιά του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας ζούσε η διαβόητη φαμίλια των O’Brien, η οποία προσπάθησε να μετατραπεί σε αφεντικό της περιοχής τρομοκρατώντας τους γείτονες και παρενοχλώντας άπαντες.

Η αστυνομία κλήθηκε να παρέμβει τουλάχιστον 40 φορές, όλες για σοβαρούς λόγους, κάτι που υποδεικνύει το γεγονός ότι τρία από τα μέλη των O’Brien εκτίουν πια ποινές φυλάκισης για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, κατοχής όπλων και κλοπής αυτοκινήτων. Το ανησυχητικό του πράγματος είναι ότι η ζοφερή φαμίλια αφέθηκε αχαλίνωτη για 10 ολόκληρα χρόνια, μαστίζοντας τις ζωές των γειτόνων.

Το πράγμα έφτασε στο τέλος του το 2012, όταν οι γείτονες αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, πυροδοτώντας έτσι ένα τιτάνιο καυγά στους δρόμους, που έφερε αντιμέτωπους τους O’Brien και τους μέχρι πρότινος φιλήσυχους πολίτες, θύματα της έκνομης δράσης τους. Αυτό ήταν και το τέλος των O’Brien από τη συνοικία, καθώς ήταν σαφές πια ότι οι περίοικοι δεν άντεχαν τα καμώματά τους: έγινε έξωση στην οικογένεια από την οικία τους και ο «πατριάρχης» Lee O’Brien ισχυρίστηκε κατόπιν ήταν είχαν πέσει θύματα βεντέτας των γειτόνων!

Ο τύπος απείλησε πολλές οικογένειες και κατάφερε μάλιστα να συγκεντρώσει και 45 υπογραφές γειτόνων που δήλωναν πόσο καλοκάγαθοι ήταν οι O’Brien, αν και η αστυνομία δεν το έφαγε αυτό, καθώς ήξερε ότι είχαν απειληθεί για να μην καταθέσουν εναντίον τους…

Μόνη εναντίον όλων



Το Bottomley είναι ένας μικροσκοπικός οικισμός μεταξύ Λιντς και Μάντσεστερ, αποτελούμενος κυρίως από 4 πολυτελείς κατοικίες. Ήταν άλλοτε ένα ήσυχο και ειδυλλιακό μέρος, μέχρι να μετακομίσει τουλάχιστον εκεί η 57χρονη συνταξιούχος και ιδιαιτέρως ευκατάστατη επιχειρηματίας Jeanne Wilding το 2002.

Για να μην τα πολυλογούμε, ένα νέο πρόβλημα με τη Wilding λάμβανε χώρα κάθε μέρα σχεδόν για μια περίοδο 16 μηνών(!): μεταξύ Ιουλίου 2004 και Νοεμβρίου 2005 σημειώθηκαν όχι λιγότερα από 259 περιστατικά, τα οποία άκουσε με υπομονή ο τοπικός δικαστής!

Οι υποθέσεις περιλάμβαναν τα «κλασικά» πλέον: σπασμένα γυαλιά και καρφιά στους δρόμους, λάδι και νεκρά ζώα στο γκαζόν, βανδαλισμός σπιτιών και αυτοκίνητων και τα σχετικά. Η τύπισσα κατέστρεψε ακόμα και τον βοτανικό κήπο του οικισμού, ενώ η δράση της ήταν κυριολεκτικά έξω από κάθε λογικό έλεγχο: μέχρι και θεόρατους προβολείς έστρεψε στα παράθυρα των γειτόνων για να μην τους αφήνει σε ησυχία τη νύχτα, ενώ οι συναντήσεις μαζί της κατέληγαν συνήθως σε χειροδικίες (από μέρους της, πάντα!).

Κι έτσι 15 άνθρωποι και μη κυβερνητικοί οργανισμοί την κατηγόρησαν για όλων των λογιών τα αδικήματα, με την ίδια να ισχυρίζεται φυσικά πως ήταν θύμα στην όλη υπόθεση, καθώς πιάστηκε στη μέση της τοπικής λέει βεντέτας.

Έλα όμως που στο δικαστήριο έγινε σαφές ότι παρόμοια περιστατικά αντικοινωνικής συμπεριφοράς είχε κάνει και στην παλιά της γειτονιά, με τη φυλακή να φαντάζει έτσι η μόνη λύση για τον περιορισμό της δράσης της, καθώς τα ασφαλιστικά μέτρα δεν την κράτησαν ποτέ μακριά από την περιουσία και την καθημερινότητα των φουκαράδων που έτυχε απλώς να ζουν δίπλα της…

Τύχη για έναν, ατυχία για πολλούς



Οι κάτοικοι μιας γειτονιάς είναι συνήθως του ίδιου κοινωνικο-οικονομικού επιπέδου, εκτός βέβαια κι αν μιλάμε για τον Michael Carroll. Ήταν το 2002 όταν ο 19χρονος οδοκαθαριστής από το Νόρφολκ της Αγγλίας κέρδισε πάνω από 12 εκατ. ευρώ στο λαχείο!

Η τύχη του όμως βουνό έμελλε να μετατραπεί σε ζωντανό εφιάλτη για τους περίοικους της ακριβής συνοικίας Swaffham, όπου και αγόρασε ο Carroll την έπαυλή του. Τα καθημερινά του πάρτι, όπου και ξόδεψε τελικά περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ σε ναρκωτικά και ιερόδουλες, έφεραν αναταραχή στη γειτονιά, την ίδια ώρα που είχε μετατρέψει την αυλή του σε «αγώνα καταστροφής», ο οποίος λάμβανε χώρα 24 ώρες το 24ωρο: αυτός και η παρέα του διέλυαν μανιωδώς αυτοκίνητα, καλύπτοντας τη συνοικία με ηχορύπανση και σκόνη, μέρα νύχτα, την ίδια ώρα που οι επισκέψεις ασθενοφόρων και πυροσβεστικών οχημάτων ήταν σχεδόν σε ημερήσια διάταξη.

Η εκκεντρική συμπεριφορά του ανάγκασε μάλιστα το τοπικό αστυνομικό τμήμα να αφιερώσει μια ολόκληρη τηλεφωνική γραμμή για πάρτη του, τόσο βροχή έπεφταν καθημερινά οι καταγγελίες.

Μέχρι το 2010 βέβαια ο Carroll είχε ξοδέψει κάθε σέντσι κι έτσι αναγκάστηκε να πουλήσει τη βίλα των οργίων, η οποία είχε εν τω μεταξύ μετατραπεί σε ερείπιο σωστό από τα καμώματά του και την έδωσε κυριολεκτικά για κομμάτι ψωμί. Οι γείτονες γιόρτασαν την αποχώρησή του από τη γειτονιά, ο ίδιος δήλωσε ευτυχής που απαλλάχθηκε από τις ορδές των κακών γειτόνων και πλέον περνά μια ήρεμη ζωή δουλεύοντας εργάτης σε βιοτεχνία παρασκευής κουλουριών…

Ο κομπιουτεράς που κατέστρεψε τον γείτονά του




Τα παιδιά αρέσκονται στις εξερευνήσεις και ο τετράχρονος γιος των Matt και Bethany Kostolnik δεν αποτελούσε εξαίρεση: με το που μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στη Μινεσότα, ο πιτσιρικάς άρχισε να περιπλανιέται στην αυλή του 46χρονου γείτονα Barry Ardolf.

Ο Ardolf, πληροφορικός και πατέρας κι αυτός δύο παιδιών, μάζευε το νεαρό αγόρι από τον κήπο του και το επέστρεφε στους γονείς του και μια αποφράδα ημέρα το φίλησε στα χείλη πριν το παραδώσει στην αγκαλιά του πατέρα του. Αυτό, όπως ήταν φυσικό, ανησύχησε τους γονείς, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ο εξαγριωμένος τότε γείτονας αποφάσισε να καταστρέψει τη ζωή του Matt Kostolnik! Ό,τι ακολουθεί μόνο συνηθισμένο δεν είναι. Ο κομπιουτεράς Ardolf κατάφερε να παραβιάσει το Wi-Fi των γειτόνων του και από κει άνοιξε μια σειρά λογαριασμούς σε κοινωνικά μέσα και άλλα δίκτυα με το όνομα του Matt Kostolnik, στους οποίους άρχισε να ανεβάζει υλικό παιδικής πορνογραφίας, βομβαρδίζοντας ταυτοχρόνως τους συναδέλφους του γείτονα στη νομική φίρμα που δούλευε με εικόνες γυμνών παιδιών. Ταυτοχρόνως, ως Matt Kostolnik πάντα, άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα σε πολιτικούς, μεταξύ των οποίων και ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν.

Σύντομα οι μυστικές υπηρεσίες ήταν στο κατόπι του Kostolnik, με το πράγμα να συνεχίζεται για δύο ολόκληρα χρόνια, κάτι που άρχισε να περιπλέκει τη ζωή του Matt χωρίς εκείνος να ξέρει το γιατί. Η νομική φίρμα προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή και ήταν αυτός που ανακάλυψε ότι ο Ardolf έπαιζε με το δίκτυο του Kostolnik, κάτι που έκανε το FBI, που ήταν έτοιμο να συλλάβει τον άτυχο άντρα, να αλλάξει στόχο: ο Ardolf καταδικάστηκε τελικά σε 18 χρόνια κάθειρξη.

Και μάλιστα αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν καθόλου νέα για τον ίδιο, αφού κάτι παρόμοιο είχε κάνει και σε παλιότερο γείτονά του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Αυτή τη φορά είχε εξοργιστεί γιατί ο γείτονας είχε το θράσος να παρκάρει το αμάξι του μπροστά στο σπίτι του…

Η αυτοδικία που απάλλαξε μια πόλη




Ο ξακουστός στα πέρατα του Μισούρι Ken McElroy παρενοχλούσε τους γείτονές του από τη νεαρή ηλικία που ένιωσε ικανός για κάτι τέτοιο. Έκλεβε, ξυλοφόρτωνε, κατέστρεφε, έκαιγε και έφερνε τον όλεθρο αδιακρίτως, μαστίζοντας ακόμα και τη γυναίκα που μοιραζόταν τη ζωή του.

Οι κάτοικοι ενώθηκαν τελικά εναντίον του και τον έφεραν 21 φορές ενώπιον της δικαιοσύνης, με κάθε φορά να διαφεύγει σχεδόν μαγικά τη σύλληψη. Βοηθούσε φυσικά που απειλούσε και τρομοκρατούσε τους μάρτυρες, ακόμα και τους ενόρκους, κι έτσι πολλές από τις κατηγορίες αποσύρονταν εξίσου μαγικά. Το σημείο καμπής έλαβε χώρα το 1980, όταν ο McElroy πέρασε τη ζηλευτή του τέχνη στα 10 του παιδιά, πολλά εκ των οποίων κατηγορήθηκαν για μικροκλοπές στην κωμόπολη όπου ζούσαν.

Ο ζοφερός πατέρας έκλεινε βέβαια τα στόματα εμφανιζόμενος με την καραμπίνα του στα μαγαζιά, δεν κρατήθηκε όμως μια φορά και πυροβόλησε έναν 70χρονο ιδιοκτήτη μανάβικου: ο άτυχος άντρας έζησε, ο McElroy καταδικάστηκε ωστόσο για επίθεση, αφέθηκε όμως ελεύθερος μέχρι την οριστική ετυμηγορία.

Αντί να κάτσει λοιπόν στα αυγά του, συνέχισε να παρενοχλεί τους γείτονες, αναγκάζοντας το δημοτικό συμβούλιο να συγκαλέσει έκτατη συνέλευση για πάρτη του (10 Ιουλίου 1981).

Οι κάτοικοι βγήκαν στο κατόπιν του με τα όπλα ανά χείρας και ο McElroy πυροβολήθηκε στον δρόμο, δίπλα στη νέα του σύζυγο, τη 15χρονη Trena(!), από δύο διαφορετικά όπλα. Όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν κάλεσε ασθενοφόρο κι έτσι ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο.

Παρά το γεγονός ότι οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν δεκάδες (και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο) και το έγκλημα συντελέστηκε μέρα μεσημέρι, κανείς δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τους ενόχους, ούτε καν η ανήλικη σύζυγος, θύμα κακοποίησης και η ίδια.

Κι έτσι κανείς δεν κάθισε ποτέ στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με τους πολίτες να μοιάζουν ανακουφισμένοι με τον φόνο που απάλλαξε την τοπική κοινότητα από τον ασύδοτο άντρα. Αν η αυτοδικία ήταν δικαιολογημένη, ας αποφασίζει ο καθένας κατά συνείδηση…



 newsbeast.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ