Εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει η 49χρονη δασκάλα


Η υπόθεση με την 49χρονη δασκάλα που αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί θέμα συζήτησης στην Αρτινή κοινωνία, βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο. 

Εκεί δηλαδή που εντοπίστηκε - μετά από τηλεφώνημα συμπολιτών μας - ημίγυμνη από την αστυνομία και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.



Όλες οι προσπάθειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης να αποκαλύψει τον δράστη ή τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας στο παραποτάμιο πάρκο, απέβησαν άκαρπες.

Εξακολουθεί να κρατά κρυμμένο το μυστικό της με οικεία πρόσωπα, όπως πληροφορούμαστε, να επικαλούνται ψυχολόγους πως δεν είναι ακόμα η στιγμή να μιλήσει για την περιπέτεια που έζησε. Πηγές αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται πήγαν αρκετές φορές αστυνομικοί χωρίς να πάρουν κουβέντα, επισημαίνοντας πως δεν είναι συνεργάσιμη.

Ταυτόχρονα κάνουν τις δικές τους έρευνες στην προσπάθεια εντοπισμού του διαπράξαντος ή των διαπραξάντων την απάνθρωπη πράξη. Να την αφήσουν δηλαδή γυμνή από τη μέση και κάτω, υποδηλώνοντας ίσως πως επιδίωξή τους ήταν να την τροπιάσουν, να κρατήσουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, το κινητό τηλέφωνο, το εσώρουχο και τα παπούτσια, αδιαφορώντας για τη μετέπειτα τύχη της.

Πρόκειται σαφέστατα για ενέργεια που θα μπορούσε να της στοιχίσει ακόμη και τη ζωή, διότι απ' ότι ακούγεται τα τραύματα στην πλάτη και το πρόσωπο δεν ήταν και τόσο ανώδυνα. Ιατρική πηγή μας έλεγε ότι αν εξακολουθούσε να περιφέρεται για αρκετή ώρα ακόμα απροστάτευτη διόλου απίθανο να συνέβαινε το χειρότερο.Κάποιο από τα χτυπήματα ήταν βαρύ επηρεάζοντας τον πνεύμονα.

Παρ' όλα αυτά όμως ο δράστης ή οι δράστες εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας και πλέον το ερώτημα μεταξύ των συμπολιτών μας είναι «ποιός» ή «ποιοί διέπραξαν την εγκληματική πράξη». Την αλήθεια η μόνη που την ξέρει είναι η 49χρονη εκπαιδευτικός και προκειμένου να μη σέρνεται άλλο αυτή η υπόθεση, νομίζουμε ότι πρέπει να ομολογήσει.

Γιατί αν δεν ομολογήσει ο κύκλος των υποψηφίων ενόχων θα παραμένει διευρυμένος, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να καλούν συνεχώς κόσμο στο Αστυνομικό Μέγαρο για ανακρίσεις. Την ίδια στιγμή εξακολουθεί να φρουρείται από αστυνομικό ο θάλαμος στον οποίο η 49χρονη νοσηλεύεται.

taxydromosartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης