ΑΡΤΑ: Περίεργο περιστατικό με 49χρονη δασκάλα


Βρέθηκε γυμνή απ’ την μέση και κάτω, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει…

Δύσκολη η έρευνα για την διαλεύκανση του περιστατικού, με την δασκάλα, που νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο Νοσοκομείο Άρτας 




Η 49χρονη δασκάλα, γύρω στις 5 το πρωί χθες, εντοπίστηκε να περνάει μπροστά στο ΤΙΠ ΤΟΠ στο Σκοπευτήριο και αμέσως ειδοποιήθηκε, από περαστικό το κέντρο άμεσης δράσης, για να φτάσουν αμέσως οχήματα της Αστυνομίας στο σημείο, όπου αρχικά δεν την εντόπισαν.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι μπορεί να πρόκειται για φάρσα, αλλά απ’ την άλλη πλευρά, στις 5 τα ξημερώματα, σύμφωνα με την εμπειρία των αξιωματικών του Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, δεν γίνονται και τόσο εύκολα φάρσες.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν την έρευνα και μισή αργότερα, την εντόπισαν μπροστά απ’ το σούπερ μάρκετ ΑΓΓΕΛΗΣ, στην Κυράτσα, ακριβώς όπως την είχε περιγράψει ο πολίτης, που κάλεσε την άμεσο δράση.

Η προσπάθεια, να συνεννοηθούν οι αστυνομικοί μαζί της, για το τι συνέβη, δεν έφερε αποτέλεσμα, μιας και η γυναίκα έδειχνε να μην καταλαβαίνει, ούτε που βρίσκεται, αλλά ούτε και γιατί ήταν στην κατάσταση που προαναφέρουμε.

Όταν ρωτήθηκε, χαρακτηριστικά γιατί είναι γυμνή απ’ την μέση και κάτω, η ίδια έλεγε πως δεν είναι γυμνή. Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας.

Διαπιστώθηκαν τα τραύματα στο πρόσωπο και στις πλάτες, αλλά η άτυχη γυναίκα, ούτε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει.

Σε πρώτη φάση, εκτιμήθηκε ότι τα τραύματα, της δημιουργήθηκαν από άγνωστους, περίπου 10 με 12 ώρες πριν, που σημαίνει ότι το όποιο περιστατικό πρέπει να συνέβη περί τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ανέφεραν πως η κυρία, κάθε απόγευμα έκανε τζόκινγκ, στο παραποτάμιο πάρκο, όπου και μπορεί να συνέβη το γεγονός ή εκεί να την συνάντησαν, αυτοί που στην συνέχεια της δημιούργησαν το πρόβλημα.

Το στοιχείο, που μπλέκει περισσότερο την υπόθεση, είναι πως όταν η Αστυνομία ταυτοποίησε τα στοιχεία της και επικοινώνησε με την οικογένειά της, ο σύζυγός της δήλωσε πως δεν γνώριζε που βρίσκεται η σύζυγός του, μιας και δεν δείχνει κάποιο στοιχείο, απ’ όπου μπορεί να αρχίσει η έρευνα.

Το σίγουρο είναι πάντως, πως πριν ή μετά την κακοποίηση της γυναίκας, δεν υπήρξε ερωτική πράξη, μιας και στον εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε, δεν εντοπίστηκε γενετικό υλικό.

Η συνέχεια της έρευνας, για το τι ακριβώς συνέβη, είναι σίγουρο πως θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Και υπάρχει περίπτωση, να είναι ένα περιστατικό ερωτικού νταραβεριού ή κάτι πολύ πιο σοβαρό, που θα το γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες.

 gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης