Σε απόγνωση Πατρινοί που έχασαν τα χρήματά τους


Θύμα τοκογλύφων φαίνεται πως είχε πέσει το διευθυντικό στέλεχος τραπεζικού υποκαταστήματος στην Πάτρα ο οποίος φέρεται να έχει κρατήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών της τράπεζας οι οποίοι του είχαν δώσει το «πράσινο φως» να χειρίζεται τους λογαριασμούς τους… χωρίς την παρουσία τους και χωρίς την έκδοση ανάλογων παραστατικών.




Πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε δανειστεί ποσό από τοκογλύφους οι οποίοι εδώ και καιρό τον πίεζαν να το επιστρέψει με υπέρογκο τρόπο. Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το μέγεθος του ποσού, όμως φίλα προσκείμενοι στον συγκεκριμένο άνθρωπο Πατρινοί μας είπαν πως το μεγάλο θύμα σε αυτή την ιστορία είναι ο ίδιος ο τραπεζικός.

Ο οποίος όχι μόνο έχασε τη δουλειά του, αλλά προφανώς έχει πέσει και θύμα εκβιασμών, αν το σενάριο περί τοκογλυφίας ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ωστόσο τα άτομα του περιβάλλοντός του δεν είχαν λόγο να ισχυριστούν κάτι τέτοιο χωρίς να έχει βάση.

Το ακριβές ύψος του ποσού που έχει «χαθεί» παραμένει άγνωστο. Η Τράπεζα δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο, έστω και αν ορισμένοι από τους πελάτες της που έχασαν τα λεφτά τους έχουν στείλει μέχρι και εξώδικο ζητώντας να πληροφορηθούν… την τύχη των χρημάτων τους. Ούτε καν έχει προβεί σε διαδικασία αποζημίωσης των πελατών της.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως αρχικά μιλούσαν για «τρύπα» 250.000 ευρώ, όμως αργότερα το ποσό υπερδιπλασιάστηκε. Η πλευρά πάντως του τραπεζικού ισχυρίζεται πως το ποσό είναι μικρότερο.

Ετοιμάζονται να «μπουκάρουν»


Πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι από τους πελάτες της τράπεζας που έχασαν τα λεφτά τους είναι σε απόγνωση. Υπολόγιζαν να πληρώσουν υποχρεώσεις με τα συγκεκριμένα ποσά και με έκπληξή τους διαπίστωσαν πως οι λογαριασμοί τους… ήταν μηδενικοί!

Εκνευρίζονται δε ακόμη περισσότερο με την συμπεριφορά – τακτική των στελεχών του υποκαταστήματος που δεν τους δίνουν καμία απάντηση στις πιεστικές ερωτήσεις τους. «Την επόμενη εβδομάδα αν δεν μου έχουν δώσει επίσημη απάντηση θα μπουκάρω μέσα στο κατάστημα και θα γίνει της κακομοίρας» δηλώνει στον «Κόσμο» ένα από τα θύματα του υπαλλήλου.

Στο ερώτημα αν θα τον ακολουθήσουν και άλλοι απάντησε «δεν αποκλείεται»! Είναι βέβαιο όμως ότι ορισμένοι έχουν αποφασίσει να φθάσουν την υπόθεση στα άκρα. Εκτιμώντας πως η Τράπεζα όχι μόνο φέρει την ευθύνη για την απώλεια των χρημάτων που είχαν καταθέσει, αλλά… τους δουλεύει κιόλας!

Πηγή: dete.gr
 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης