Πρώτες κινήσεις του Μ. Γαρνέλη στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων


Τρία μεγάλα οδικά έργα για να αρθεί η απομόνωση 

Σε τρία μεγάλα οδικά έργα στοχεύει η νέα Δημοτική Αρχή Τζουμέρκων ώστε να αρθεί η απομόνωση και να τονωθεί η επισκεψιμότητα της περιοχής. 



Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνο Γαρνέλη αυτά είναι οι δυο δρόμοι σύνδεσης των οποίων η χάραξη προϋπήρχε αλλά δεν ήταν προσβάσιμοι από οποιονδήποτε παρά μόνο με οχήματα 4χ4, Σκιαδάδες-Καταρράκτης και από ‘κει για Άγναντα και Θεοδώριανα – Μελισσουργούς.

Ως σημαντικότατο όμως έργο πνοής για την περιοχή ο κ. Μαρίνος Γαρνέλης χαρακτηρίζει τον παραλίμνιο δρόμο που θα φτάνει έως το Πέτα κάτι για οποίο δήλωσε ότι θα ζητηθεί η συνεργασία και του όμορου Δήμου Νικολάου Σκουφά, ώστε η μεγάλη αυτή παρέμβαση που χρόνια τώρα αποτελεί για πολλούς όνειρο της περιοχής να μελετηθεί και να υλοποιηθεί ως διαδημοτικό έργο.

 Στο μεταξύ από πλευράς του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, σύμφωνα με τον κ. Γαρνέλη, εκπονούνται από ομάδα μηχανικών με επικεφαλής τον επίσης μηχανικό αντιδήμαρχο κ. Σιμόπουλο οχτώ συνολικά μελέτες που ο Δήμος σχεδιάζει να εντάξει μέχρι τέλος του Δεκεμβρίου σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για την Αγροτική Ανάπτυξη.

Τα έργα αυτά αφορούν σε αγροτική οδοποιία και άλλες υποδομές μεταξύ των οποίων όμως και δυο μεγάλες ομβρο-δεξαμενές στα όρια του Δήμου που η κτηνοτροφία είναι πολύ ανεπτυγμένη και κρίνονται απολύτως αναγκαία για τη θερινή περίοδο.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης