Πάτρα: Τι έπαθε ο καημένος ο ερωτιάρης ντελιβεράς!


Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης θα το θυμάται για όλη του τη ζωή νεαρός ερωτιάρης που εργάζεται σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Πάτρας και το οποίο παρέχει στην πελατεία του διανομή φαγητού κατ' οίκον



Ο νεαρός προσπάθησε να συνδυάσει την εργασία με την απόλαυση και είχε βάλει καιρό στο μάτι μια όμορφη παντρεμένη, από την περιοχή των Ζαρουχλαιϊκων, στην οποία μαζί με το φαγητό όποτε η εκτέλεση παραγγελίας τον έβγαζε στην πόρτα της, φρόντιζε να αφήνει μαζί με την τσάντα και ερωτικά ραβασάκια.

Η γυναίκα είδε κι΄ απόειδε και εκμυστηρεύτηκε στον άντρα της τι ακριβώς συμβαίνει.
Το ζευγάρι έβαλε σε εφαρμογή ένα απλό σχέδιο το οποίο σε πρώτη πράξη περιλάμβανε το κλείσιμο ραντεβού στον ερωτιάρη νεαρό σε ερημική τοποθεσία.

Το ραντεβού δόθηκε με αφορμή την παραγγελία φαγητού από το κατάστημα που ο νεαρός εργάζεται, για το βράδυ της Τετάρτης και αυτό κλείστηκε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή του Ομπλού.

Το ερωτικό τετ - α-τετ που ονειρευόταν ο νεαρός άντρας, μετατράπηκε σε μαρτύριο γι' αυτόν , καθώς στο ραντεβού εκτός από την γυναίκα , πήγε ο άντρας της μαζί με έναν ακόμα οικογενειακό φίλο, οι οποίοι για τιμωρία τον ξεγύμνωσαν, του πήραν τα ρούχα και τον άφησαν μέσα στην ερημιά, σε αδαμιαία περιβολή.

Ο ερωτύλος νεαρός αναγκάστηκε να πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα που εργάζεται και να ζητήσει να του στείλουν με άλλο συνάδελφο ότι υπάρχει από ρουχισμό, γιατί δεν έβρισκε ούτε φύλλο συκής να βάλει επάνω του.

Η συνέχεια ήταν πιο δυσάρεστη γι' αυτόν καθώς η επιστροφή του στην επιχείρηση, συνοδεύτηκε και από το χαρτί της απόλυσης.

dete.gr
 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης