ΑΡΤΑ: Στόχος η εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου


Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης στο Γηροκομείο Άρτας και στη  ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α., στα πλαίσια του κύκλου επαφών με φορείς της Άρτας

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αρταίων, αρχικά επισκέφθηκε το Γηροκομείο Άρτας, όπου είχε συνάντηση με  Σεβασμιότατο Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιο και τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα που αφορούν τις ανάγκες του ιδρύματος.



Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε: «Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής, είναι η εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου, καθώς το έργο που επιτελεί είναι πάρα πολύ σημαντικό και για αυτό θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, προκειμένου οι ένοικοι του Γηροκομείου να είναι πάντα υγιείς, να νοιώθουν ασφαλείς, να είναι χαρούμενοι και γενικά οι συνθήκες διαβίωσής των να είναι άριστες».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αρταίων, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α., και είχε συνάντηση με μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους.
Αφού ευχήθηκε στα νέα μέλη και στους εργαζόμενους καλή επιτυχία και καλή δύναμη,  συζήτησαν θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης.

Για το θέμα αυτό, ο Δήμαρχος Αρταίων δήλωσε: «Σκοπός της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης είναι να διαμορφώσει και να υλοποιήσει ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα δράσης στους τομείς της κοινωνικής προστασίας, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος καθώς και στην εκπόνηση και εφαρμογή προγραμμάτων έρευνας και τεχνολογίας για την ανάπτυξη της περιοχής.

Πρόκειται για ένα σημαντικό και φιλόδοξο εγχείρημα αλλά είμαι βέβαιος πως  με την προσωπική προσπάθεια του κάθε μέλους, του κάθε εργαζόμενου και την ένθερμη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής, θα έχουμε  εξαιρετικά αποτελέσματα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης