Σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια τη βίασε!


«Έχασα την παρθενιά μου με ένα πτώμα» ομολόγησε με κυνισμό 

 Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 18χρονος Kevin Davis από τις ΗΠΑ, για τη δολοφονία και το βιασμό της 50χρονης μητέρας του. 



Ο νεαρός χτύπησε στο κεφάλι τη μητέρα του Kimberly Hill με σφυρί, την στραγγάλισε με ένα καλώδιο και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε στην καρδιά. Και η φρίκη δεν σταματάει εδώ. Στη συνέχεια ασέλγησε στο πτώμα της, αναφέρει η Huffington Post. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 27 Μαρτίου.

Ο Davis τον Ιούνιο είχε υποστηρίξει ότι ήταν αθώος, ωστόσο οι αρχές είχαν στην κατοχή τους ένα βίντεο στο οποίο ομολογούσε το φρικτό έγκλημά του.

«Είμαι ένα απαίσιο, αηδιαστικό άτομο» είχε πει ο Davis που περιέγραφε στο βίντεο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματός του.Στη συνέχεια ο Davis είπε στους ανακριτές ότι βίασε τη νεκρή μητέρα του: «Έχασα την παρθενιά μου με ένα πτώμα», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα είπε στις αρχές ότι είχε την καλύτερη μητέρα του κόσμου και δεν της άξιζε να πεθάνει.

Ο Davis είπε στις αρχές ότι είχε βαρεθεί τη ζωή του και ζήτησε από τη μητέρα του την άδεια να του δώσει την άδεια να βάλει τέλος στη ζωή του. Εκείνη δεν συμφώνησε με την απόφασή του κι έτσι αποφάσισε να τη σκοτώσει, αναφέρει το RawStory.com.

«Δεν έχω ηθικούς φραγμούς. Ένα σώμα είναι απλά ένα σώμα, ένα κομμάτι κρέας, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ο εισαγγελίας υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο Davis δεν φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι αν του δινόταν η ευκαιρία θα σκότωνε ξανά.

 newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ