Επίσκεψη του Μητροπολίτη Άρτας στο Δήμαρχο Αρταίων


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη πραγματοποίησε ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος, στα πλαίσια της ανάληψης των νέων του καθηκόντων. 



Στη συνάντηση παρευρέθη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας κ. Κων/νος Πατήλας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζήτησαν θέματα συνεργασίας μεταξύ  Δήμου και Μητρόπολης, όσον αφορά την ενίσχυση  των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, με κοινές δράσεις και ενεργοποίηση συλλόγων που μπορούν να προσφέρουν σε αυτούς τους τομείς.

Ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος ανέφερε ότι «στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν, η αλληλοβοήθεια και η αλληλοκατανόηση είναι τα μεγάλα μας όπλα, ώστε να δώσουμε ελπίδα στον κόσμο, καθώς επίσης και η ενίσχυση της κοινωνικότητας από συλλόγους».

Ο Δήμαρχος Αρταίων αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την επίσκεψή του, τόνισε ότι: «οι στόχοι μας με την Εκκλησία είναι κοινοί, καθώς ο Δήμος με στοχευμένες δράσεις όπως, η ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή μας και η δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου σε συνεργασία με την Εκκλησία, αφενός θα κάνει γνωστά τα πολιτιστικά μας μνημεία, αφετέρου η δημιουργία του θα δώσει ανακούφιση σε συμπολίτες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθής ομάδες».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ