Στην περιοχή Κομποτίου υπάρχει ένα σοβαρό θέμα...


Ερώτηση από τους Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Ιόνια Οδό

Ερώτηση για την άρνηση της κατασκευαστικής εταιρίας της Ιόνιας Οδού να κατασκευάσει παράδρομους εκεί όπου προϋπήρχαν και όπου χρειάζονται και να αποζημιώσει άμεσα τις απαλλοτριωμένες εκτάσεις προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά.... 



....κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Τσουμάνη Όλγα (Όλυ), Κωτσαντής Κώστας, Ζιώβας Βασίλης με την οποία ζητούν να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι και να κατασκευαστούν οι παράδρομοι.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής:

«Κύριοι, σας πληροφορούμε ότι στην περιοχή Κομποτίου υπάρχει ένα σοβαρό θέμα που αφορά 20 ιδιοκτήτες, με συνολική ιδιοκτησία 150 στρέμματα.Τα συγκεκριμένα κτήματα βρίσκονται σε απόσταση 1 χιλ. από τη γνωστή γέφυρα Άννινου, επί της παλιάς εθνικής οδού και τώρα στο διάβα της Ιονίας.

Έχουν προκύψει λοιπόν τα εξής δύο σοβαρά προβλήματα:

1. Ενώ έχουν απαλλοτριωθεί και χρησιμοποιηθεί οι εκτάσεις, η κατασκευαστική εταιρία από τη μια δεν έχει δώσει δεκάρα τσακιστή στους ιδιοκτήτες, και από την άλλη το κράτος συνεχίζει και εισπράττει φόρο ακίνητης περιουσίας-ΕΝΦΙΑ!!!

2. Η κατασκευαστική εταιρία αρνείται να φτιάξει παράδρομους, που σημειωτέων υπήρχαν από εκατονταετία, προβάλλοντας φθηνές δικαιολογίες του τύπου: Οι παράδρομοι δεν υπάρχουν στις αεροφωτογραφίες η ότι... ναι προϋπήρχαν αλλά ήταν …παράνομοι!!!

Φυσικά και εμείς γνωρίζουμε ότι η ασύδοτη συμπεριφορά όχι μόνο της συγκεκριμένης εταιρίας αλλά γενικότερα των κεφαλαιοκρατών είναι αποτέλεσμα της ακολουθούμενης αντιλαϊκής πολικής, είναι αποτέλεσμα των κατευθύνσεων της Ε.Ε κατά συνέπεια είναι ευθύνη πάνω από όλα της συγκυβέρνησης αλλά και ΟΛΩΝ των πολιτικών δυνάμεων που αποδέχονται τη μονοπωλιακή στρούγκα της Ε.Ε

Ερωτάστε κύριοι:
Θα κάνετε κάτι ώστε να γίνουν τα αυτονόητα δηλαδή να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι και να κατασκευαστούν οι παράδρομοι;»

 epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης